Oslo Konserthus | Anton Ruud og Tom Stalsberg
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Anton Ruud og Tom Stalsberg

Anton Ruud og Tom Stalsberg

(Flyttet fra 22.01.22 til 11.06.22) - Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)230,-

OBS! Arrangementet er flyttet til 11.06.22. 

Med låter fra Anton sitt repertoar dobbeltdippa med alvorsord fra den eldre garde, forenes det nye og det gamle Norge i Røverstaden 11. juni.

Dette er ikke trist poesi og seig blues, dette er alvor. Dette er vind fra nord i språket. Den tynne og den feite mannen får det beste ut av det verste og vice versa.

«Vi forsøker selvsagt å redde verden, men det tar tid. Så inntil det skjer lover vi å gi folk ei reise i fortid, samtid og framtid. Rock uten juks. Pop med juks. Morsomt? Kan tenkes. Norske tekster, nye og gamle. Anarki og feelgood» 

- Anton Ruud og Tom Stalsberg


ANTON RUUD

Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse.

Når en hører Anton formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkelig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet


TOM STALSBERG

Terje Dregseth skriver at Tom Stalsberg er en nærmest legendarisk kultur-journalist i Dagbladet, nå pensjonert. Han har vært fanebærer for poesi og poeter fra nært og fjernt og promovert poesien med humor og en folkelig tilgang som har åpnet bevisstheten om hva poesi kan være. Stalsberg har også gitt ut en rekke bøker og diktsamlinger og turnert ti år med Buicken sammen med bla Lars Saabye Christensen, Amund Maarud og Knut Reiersrud.