Oslo Konserthus | Bakpå Records presenterer Røverstaden
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Bakpå Records presenterer Røverstaden

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 280,-
13mai
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dørene åpner: 19:30
Konsert start: 20:30
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Stående


Bakpå Records tar med seg et knippe artister og tar over Røverstaden for en kveld. Du får en helaften spekket med konserter for enhver smak innenfor sjangeren hip hop/reggae. Det lønner seg å møte opp tidlig, for her blir det full rulle og valuta for pengene fra dørene åpner.

Nico D: Har opptrådt på noen av verdens største reggae-festivaler og han turnerte i Frankrike samtidig som han skapte bølger med Admiral P-samarbeidet “Engel” her hjemme. Den ble en megahit og vant Spellemann for årets hit i 2014. Han har også turnert Norge på kryss og tvers i omtrent 20 år.

Svartepetter: Har lang fartstid i norsk hip hop. Han startet i rap-kollektivet Cracklab på begynnelsen av 2000-tallet, er still «going strong» og leverer jevnlig ny musikk til sine trofaste fans. Det er en stund siden du har kunnet se han opptre live i Oslo, men nå har du endelig muligheten igjen!

Eggi: Selvutnevnt «Rap-General» fra Fredrikstad. Han dukket opp i 2020 med låta «Tungvektland» og har siden levert bangers som «Ekte Morrapuler», «FTB» og han slapp nylig EP’n «Sjelen Er Bevart». Live er han den kuleste kisen i klassen, som bare må sjekkes ut!

Patrick Granly: Har vært et av de største rap-talentene i Norge, men har nå gått fra talent til etablert. Det er bare å sjekke ut hans siste utgivelse "Gledelig Valentin" så forstår du hva vi mener. Han leverer alltid shows som er «off the hook»

Pats Nichols: Er den perfekte blandingen av OnklP, Vinni, og svenske Chords. Det er gode historier og fengende melodier, krydret med en god dose rapteknikk. Live leverer han energisk og uttrykksfullt, og ifølge kollega Tuva Syvertsen har Pats aldri spilt en dårlig konsert.

DJ Konkret: Konkreten sjæl spiller live med alt som kan krype og gå av norske rappere. Han er en av de mest etterspurte DJ-ene innenfor hip hop miljøet. Med et hjerte for soul, et øre for funk og hender for scratching, er spillestilen en fryd for dansefoten