Oslo Konserthus | Bellamy Brothers
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Bellamy Brothers

(Flyttet fra 18.01.22 til 12.02.23)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 580,-
12feb 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Konserten med Bellamy Brothers er desverre utsatt et år, fra 18. januar 2022 til 12. februar 2023.
Billettkjøpere har fått epost om endringene. Har du ikke mottatt informasjon, så ta kontakt med Konserthuset på billetter@okh.no. Husk refunderingsfristen.


The concert with Bellamy Brothers has unfortunately been postponed for a year, from 18 January 2022 to 12 February 2023. Ticket buyers have received an email about the changes. If you have not received information, please contact the Concert Hall at billetter@okh.no. Please note the refund deadline.
De er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let your love flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body». Publikum kan vente seg en rekke countryhits når legendariske Bellamy Brothers entrer scenen i Oslo Konserthus.

Gjennom sin over 50-årige karriere har brødrene gitt ut over 50 album, og rørt mennesker over hele verden med sine tekster og melodier. Brødrene David og Howard Bellamy startet sin musikalske karriere i 1968 og fikk sin største suksess med albumet “Let your love flow” i 1976. Det albumet ble nr. én på Billboard, og de har over årenes løp hatt 20 topplasseringer på hitlistene. Så sent som i 2011 toppet de også VG-listen her hjemme.

Gjennombruddet til den amerikanske duoen kom med hitten «Spiders & Snakes». Sangen ble en kjempesuksess og solgte mer enn tre millioner eksemplarer, og dette førte til at de seilte opp som en av denne tidens virkelig store artister. Det tok derimot først helt av da «Let your love flow» kom ut i 1976. Den lå på de internasjonale listene så lenge at de opparbeidet seg en enorm tilhengerskare verden over. En kan trygt si at kjærligheten fløt da de turnerte verden rundt og delte scener med blant andre The Doobie Brothers og The Beach Boys.

«Vi er et veifarende folkeslag» gliser Howard når vi spør hvordan de fremdeles orker 200 konserter i året. «Jeg syns det er enda større nå enn på 80-tallet. Jeg tror de samme folkene som vokste opp med oss har oppdratt en helt ny generasjon Bellamy fans. Det varmer en musikers hjerte når mange unge kommer på konsertene våre»