Oslo Konserthus | Bjørn Daniel Tørum møter Profeten Bønna Sheen
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Bjørn Daniel Tørum møter Profeten Bønna Sheen

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 250,- Honnør 230,- Student 230,-
27apr
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Dueslaget i Røverstaden
Dørene åpner: 19:00
Showstart: 20:00
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Sittende - unummerert


Bjørn Daniel Tørum møter Profeten Bønna Sheen


Standup komiker Bjørn Daniel Tørum lanserer seg selv som musikalsk poet og byr inn til et standupshow mikset opp med lystige beats og dyp lyrikk. Bjørn Daniel har turnert land og strand som komiker i en årrekke, og omtales av folk i bransjen som den absolutt beste standuper’n vi har. Bjørn Daniel er en internasjonal utøver, som har jobbet flere år på den prestisjefulle London scenen hvor han har delt lineup med Live at the Apollo- og Netflix stjerner som Ria Lina, Jamali Maddix og Mo Gilligan. En komiker som sparker i alle retninger, og med punchlines som hagler når han først setter i gang.

På produksjonssiden har han levert humor til det norske folk gjennom nettserier som blant annet «Tinder daten fra helvetet»(TV2), og hans bidrag til utvikling i norsk standup kommer til uttrykk gjennom en hel generasjon komikere, som debuterte og fikk utvikle seg fritt på hans scener. Bjørn Daniel startet for alvor sin karriere med sommershow i hjembyen Tønsberg, hvor han fylte store kulturhus alene og hvor han har spilt for tusenvis av mennesker. Når han nå gjør sin første soloforestilling i Oslo, er det med stor ærefrykt, men på høy tid.

Kom se en samfunnsaktuell komiker og en dyp poet, som har tråkket veier de fleste blir ukomfortable bare av tanken på, når han i sitt absolutt retteste element inntar Røverstaden i en helaften tettpakket med originale historier og tankevekkende poenger!?