Oslo Konserthus | Brit Floyd
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Brit Floyd

Brit Floyd

(Flyttet fra 12.10.21 til 09.10.22)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)580,-620,-

Info til publikum som har kjøpt billetter før 18.9.21:
Kjære publikum, Britt Floyd er lei seg for å måtte flytte konserten enda en gang på grunn av  dagens omstendigheter. Ny konsertdato vil bli 9. oktober 2022
Nye oppdaterte billetter vil bli tilsendt pr e-post.

The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd, legger ut på ny verdensturné! Her får du høre musikk fra The Dark Side of the Moon, The Wall og mer - inkludert ikoniske Echoes fremført i sin formidable helhet.

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Norge i 2020 for å fremføre sin splitter nye konsert som inneholder høydepunkter fra klassikerne The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell. Konserten byr også på en 23 minutter lang liveversjon av den toneangivende låten Echoes, som ble skrevet for 50 år siden og utgitt på Pink Floyds gjennombruddsalbum Meddle.

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen og det er bred enighet om at dette er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers. Bandet har spilt over 1000 konserter siden starten i Liverpool i 2011, blant annet på verdenskjente arenaer som Red Rocks amfiteater i Denver, Royal Albert Hall i London og Radio City Music i New York.

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.