Oslo Konserthus | DEAD CAN DANCE
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

DEAD CAN DANCE

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 530,-

Kjære Publikum,

Vi er lei oss for å måtte informere om at konserten med Dead Can Dance den 6. november i Oslo Konserthus dessverre er avlyst av helsemessige årsaker. Takk til alle lojale fans for all støtte.

Alle billetter blir refundert. Mer info om refundering kommer så snart det er klart.


Dear All,

We are sorry to say that the concert with Dead Can Dance in Oslo Konserthus the 6th of November is cancelled due to health reasons. Thank you to our loyal fans for your support


All tickets will be refunded. More info on refund will come as soon as possible.
Dead Can Dance kommer til Norge! Søndag 6. november gjester duoen Oslo Konserthus.

Dead Can Dance og deres veldig produktive 80-tall gjorde at det britisk/australske bandet ble et fenomen på verdensmuikkscenen, i tillegg til at de etterlot seg et sterkt avtrykk i populærmusikken. Etter å ha returnert i 2018 med albumet «Dionysus» får vi endelig sjansen til å oppleve Lisa Gerrard og Brendan Perry live. Til høsten besøker de et fåtall utvalgte spillesteder rundt i Europa, og søndag 6. november kommer de til Oslo Konserthus.

Med seks album på ni år var Lisa Gerrard og Brendan Perrys skapelse konstant nærværende under 80- og starten av 90-tallet. Men etter suksessen med albumet «Spiritchaser» fra 1996 ble det stille. Både Lisa Gerrard og Brendan Perry gikk videre med solokarrierer og andre sideprosjekter. Men i 2005 gjennomførte de en etterlengtet reunion-turné og i 2012 ga duoen ut sitt første nye album på drøyt 15 år.

I 2018 fulgte de opp med det mesterlige albumet «Dionysus». Da «Dionysus» ble sluppet ble den tatt veldig godt i mot av blant annet Pitchfork, Uncut og Q Magazine. De syv sporene utgjør en redegjørelse i to akter, der atmosfærer og anslag forflyttes over tid og rom, så vel som teknologier.

Vi gleder oss veldig til å få oppleve denne dyktige duoen live til høsten!