Oslo Konserthus | Farruquito
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Farruquito

Farruquito

Íntimo

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)580,-950,-

"The Greatest Flamenco Dancer of this New Century» - The New York Times

Centro de Flamenco og Tone Herlung Høien har den store glede og ære av å presentere verdensstjernen Farruquito - for første gang i Norge! Farruquito blir kalt både Numero Uno og prinsen av flamenco, og er i dag regnet som verdens beste flamencodanser. Ingen går uberørt fra et show med Farruquito. Han er en sjelden perle, og kan lett sammenlignes med størrelser som f.eks. Fred Astaire.

Hans dans er en opplevelse for livet, og dette blir en “one night only” opptreden i Oslo Konserthus, så gå ikke glipp av muligheten. Med seg på scenen har han en kvinnelig danser, og en back up av fabelaktige musikere.

Farruquitos fulle navn er Juan Manuel Fernandez Montoya, født i Sevilla. Sønn av sangeren El Moreno og danserinnen La Farruca, og barnebarn av den legendariske flamencodanseren Farruco. Han er den eldste av fire søsken; El Farru, El Carpeta og Alegría, der brødrene også er velrenomerte flamencoartister. Farruquito er arvtager av en unik “flamencoskole”, grunnlagt av hans bestefar Farruco. Han har vokst opp omgitt av flamencokunst i sin reneste form. Som arvtager av det mest aktede flamencodynastiet i Spania har han tatt ansvar for å opprettholde denne arven av renhet i flamencouttrykket, og den umiskjennelige Farrucostilen.

Han har gjort det til sin livsmisjon å dele denne formen for flamenco kalt flamenco puro på scener rundt om i hele verden. Allerede som fireåring debuterte han på Broadway. Ti år gammel deltok han i åpningsseremonien i Paralympics i Barcelona. Året etter sjarmerte han hele verden, da han danset i filmen «Flamenco» av Carlos Saura. I 2003 ble han kåret av People Magazine - til en av verdens vakreste.

Farruquito er ikke bare en unik flamencodanser, men også en habil gitarist og låtskriver som ofte komponerer musikk til sine egne produksjoner.

«... den beste artisten som har satt sine føtter i The Big Apple i 2001». -The New York Times


Promo video:

https://vimeo.com/406793973/48205b29dd