Oslo Konserthus | Fortunate Sons - The Creedence Experience
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Fortunate Sons - The Creedence Experience

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Voksen 405,- Student 230,- Barn 0,-
13jan 24
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dører: 19:00
Konsert start: 20:00
Aldersgrense: 20 år
Saloppsett: Sittende

FORTUNATE SONS - THE CREEDENCE EXPERIENCE

Finn fram ruteskjorta og bli med på allsangen!

Med klassikere som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Bad Moon Rising og Proud Mary var Creedence Clearwater Revival en hitmaskin av de sjeldne, og det er ikke uten grunn at Rolling Stone Magazine har John Fogerty inne på topp 40-lista over verdens beste låtskrivere gjennom tidene!

Mang en artist har forsøkt seg på å tolke låtene til Creedence, få har gjort det med større suksess enn Fortunate Sons! Til tross for at medlemmene ikke engang var påtenkt under originalenes storhetstid, henter Fortunate Sons?fram den rockenerven og det bluesdrivet originalene sto for, og allsangen er aldri langt unna! Men en arbeidsmoral som få andre, og et arsenal av ruteskjorter, sprer de de Creedenske budskap land og strand rundt, og gir publikum en fullverdig Creedence Experience.

En konsert med bandet dekker behovene til både de som vil la rytmene få overtaket på kroppen og de som vil synge med av full rockehals, og de omtales derfor av mange som Norges beste Creedence-band!

Dette har de sågar jobbet hardt for å bevise, blant annet gjennom showene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1969 og Cosmos Factory 50, som har gått for fulle hus i blant annet Trondheim, Fredrikstad, Kongsvinger, Skien, Drammen, Bodø og Haugesund, show som har gått for over 25 000 publikummere bare de siste årene!


www.creedencenorge.no