Oslo Konserthus | Genevieve Artadi & Norrbotten Big Band
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Genevieve Artadi & Norrbotten Big Band

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Voksen 380,- Student 280,-
12okt
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dører: 18:00
Konsert start: 19:00
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Sittende

Norrbotten Big Band & Genevieve Artadi

Hva skjer i grenselandet mellom Los Angeles' electrofunk-scene og Norrbotten Big Bands mektige lydverden?

Genevieve Artadi har nådd et bredt publikum over hele verden de siste årene. Duoen - som også består av Louis Cole - slo gjennom stort på sosiale medier for et tiår siden med sin kreative og multiinstrumentale blanding av EDM-pop, jazz og funk. Siden den gang har de spilt med artister som bassist Sam Wilkes, saksofonist David Binney og keyboardist Jonah Nilsson fra Dirty Loops. I 2019 gjorde KNOWER en kritikerrost turné sammen med Norrbotten Big Band, som endte med en fullsatt konsert på Fasching i Stockholm.

Artadi tilhører en generasjon musikkskapere som, i stedet for å stoppe ved allerede opptråkkede musikkspor, utforsker et mangfold av uttrykk og lar ulike påvirkninger smelte sammen til nær symbiose. I 2020 ga hun ut sitt andre soloalbum Dizzy Strange Summer – en bankende intens blanding av jazz, psykedelia, bossa nova og avantgarde-elektro. Som soloartist har hun samarbeidet med blant andre stjernetrompetisten Ambrose Akinmusire, og er også med på hans siste album.

I 2019 ble Genevieve Artadi ansatt av Norrbotten Big Bands kunstneriske leder Joakim Milder for å bli Composer in Residence i Luleå. Artadi selv beskriver oppdraget med å komponere musikk for bandet som noe av det største hun har gjort. Resultatet ble en rekke flerlags og detaljerte komposisjoner som bryter etablerte sjangergrenser.

Alle som er oppslukt av Genevieve Artadis deliriske gjør-det-selv-kosmos, vil kjenne seg igjen i storbandkomposisjonene hennes – men også oppleve et helt nytt musikalsk landskap. Poetisk electro-funk og virtuos fusion innenfor rammen av storbandjazz.