Oslo Konserthus | Holmlia Brøstklang drar til byen med Torgeir…
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Holmlia Brøstklang drar til byen med Torgeir Koppang og Bjarne Magnus Jensen

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 280,-
21jan 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dører: kl. 17:00
Konsertstart: 18:00
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Ståbord


Koret Holmlia Brøstklang ble etablert høsten 2019 og rakk akkurat å komme i gang før koronaen tok over verden og korsangen.

Høsten 2021 fikk vi en ny start med ny dirigent og masse iver. I vår hadde vi konserten «Første gang med Holmlia Brøstklang» og nå er vi klare til å ta steget helt ut. Strålende og sangglade skal vi møte storbyen med en skikkelig festkonsert på Røverstaden. Dette er et lokale som passer vårt image og program perfekt.

Med oss har vi fantastiske Torgeir Koppang på tangenter og Bjarne Magnus Jensen på fiolin. Repertoaret består hovedsakelig pop/rock - arrangementer av artister som BigBang, Dolly Parton, Rammstein, Hellbillies, Knutsen og Ludvigsen, Sigrid, Joshua Speers/SKAAR, Siri Nilsen, No. 4 og Alice Cooper. Med andre ord et svært variert program. Vi har en del arrangementer skrevet eksklusivt til oss av dirigent Signe Sannem Lund og ellers har vi valgt spenstige og varierte arrangementer.

Vi skal presentere overraskende tolkninger av kjente låter, gjerne med klassiske og kontrasterende overganger til neste sang. Andre ganger skal rock få være rock. Rockefot blir det uansett. Det lover vi!