Oslo Konserthus | Jon Henrik
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Jon Henrik

Jon Henrik

Den Samiske Nationaldag

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)325,-525,-


I konserthus rundt om i Sverige, Norge og Finland blir publikum tatt med på en kraftfull og trollbindende konsert med et sterkt budskap på Jon Henriks unike måte. Det blir en musikalsk reise som er en hyllest av jorden og naturen vi lever i. Den tradisjonelle joiken blandes med musikk fra artister som Leonard Cohen, Eva Cassidy, John Lennon og andre.

 

Etter gjennombruddet i Taland, tre sterke bidrag til den svenske Melodifestivalen, suksess i Let’s Dance og Stjärnornas Stjärna, og med over 70 millioner streams på Spotify, tar nå Jon Henrik steget inn i flere av Skandinavias fineste konserthus.

 

”Att som same få ta in jojken i musikens finrum som ett konserthus står för känns otroligt inspirerande. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in både i konserthus och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”

 

Turneen starter i Örebro Konserthus 5.februar, og dagen etter - på den samiske nasjonaldagen, inntar han Oslo Konserthus. Deretter blir det ytterligere 9 stopp før turen avsluttes i Helsingfors fantastiske konsertsal i mars.