Oslo Konserthus | Smittevern i Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Smittevern i Oslo Konserthus

En trygg konsertopplevelse

Kjøp gavekort

Velkommen til en trygg konsertopplevelse

Grunnregler:
-Hold deg hjemme hvis du føler deg syk
-Hold 1 meter avstand
-Ha god hånd- og hostehygiene.

Før ditt besøk i Oslo Konserthus:
Vi oppfordrer alle til å kjøpe billettene digitalt på Oslokonserthus.no

Transport:
Vi oppfordrer alle som har mulighet til å benytte egen bil, gå eller sykle.

Ved ankomst:
Publikum bes benytte konserthusets hovedinngang ved ankomst. Kan du unngå å henge fra deg i garderoben, er det å anbefale. Kom tidlig slik at det ikke oppstår kødannelse i de siste minuttene før konsertstart.

Håndvask og hygiene:
Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånd-desinfiserende middel er tilgjengelig flere steder i foajéen. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

Toaletter:
Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter arrangementet, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir jevnlig og grundig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Bar/Servering:
Det er strenge smitteverntiltak som påvirker vår baservering. Det er kun servering i Glasshuset med et sterkt begrenset antall sitteplasser. Det er kun tillatt med bordservering. Man kan ikke forhåndsbestille, det er "først til mølla"-prinsippet. Drikkebestilling vil i hovedsak skje med QR-koder.

Salene i Konserthuset:
Det er helt avgjørende at man blir sittende på de plassene man tildeles og ikke flytter rundt i løpet av konserten. Vi forbeholder oss retten til å bortvise publikum som ikke overholder dette. Alle må følge instrukser og beskjeder fra våre verter om husets regler for smittevern. Situasjonen tilsier at regelverket må følges tett opp og vi ber om forståelse for dette.

Dørene inn til konsertsalen åpnes senest 20 minutter før konsertstart.

Når konserten er slutt:
Vi ber deg forlate salen samme vei som du kom inn, hvis ingen annen beskjed blir gitt og ut av Konserthuset så raskt som mulig. Dette for å unngå «kryssende» publikumstrafikk og for mange samlet, på et område med begrenset plass.

Andre populære arrangementer