Oslo Konserthus | LARS FRANK/MORTEN GUNNAR LARSEN
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
LARS FRANK/MORTEN GUNNAR LARSEN

LARS FRANK/MORTEN GUNNAR LARSEN

Jazzkafé

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)130,-

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte deilig mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

Glasshuset er en etasje opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan ikke forhåndsbestille bord.


Lars Frank/ Morten Gunnar Larsen:

Lars Frank er en internasjonal ettertraktet klarinettist og saksofonist utdannet ved jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole.
Lars spiler i band som Jazzin Babies, Ytre Suløens Jass Ensemble, egne prosjekter og flere prosjekter sammen med pianisten David Skinner. De siste årene han også vært solist på flere internasjonale festivaler og ble i 2016 tildelt den Japanske prisen Kobe Jazz Street Award.

Morten Gunnar Larsen er en av verdens ledende utøver innen ragtime- og stride piano og har mottatt en rekke priser, bl.a. Spellemannprisen og Buddy, den høyeste utmerkelsen innen norsk jazz. Han er æresborger av byen New Orleans og kan det som er verd å kunne om musikken til pianister som Scott Joplin og Jelly Roll Morton.
Morten Gunnar Larsen har medvirket på over 40 innspillinger. På sin siste solo-utgivelse ”Creole Connections", fokuserer han på musikk fra Karibia og Sør-Amerika.