Oslo Konserthus | Marty Stuart And His Fabulous Superlatives
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Marty Stuart And His Fabulous Superlatives

Marty Stuart And His Fabulous Superlatives

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)445,-540,-
Countryveteranen Marty Stuart spiller i Oslo Konserthus lørdag 3. september! Sammen med bandet sitt vil han gi dere en uforglemmelig konsertopplevelse.

Billetter i salg fredag 25. februar kl. 10.00. 

Den Grammy-vinnende sangeren, låtskriveren og musikeren, Marty Stuart, lever og ånder for countrymusikken. Han har spilt sammen med noen av sjangerens mest legendariske artister, fra Johnny Cash til Lester Flatt, og det var faktisk sistnevnte som oppdaget han.  

Stuart jobber for å ivareta de mest verdifulle tradisjonene og fysiske gjenstandene fra countryhistorien, og hans enorme samling inkludert blant annet et utvalg av Cashs støvler og skoene til The Carter Family-patriark A.P. Carter.

 

Country- og bluegrassartisten fortsetter å spille inn og gi ut relevant musikk, som hedrer den rike musikkarven samtidig som den er fremtidsrettet. For å vekke den til liv har han også et hemmelig våpen, nemlig bandet sitt.  

 

“The Superlatives are missionaries, they’re fighting partners. They’re my Buckaroos, my Tennessee Three, my Strangers. They’re my legacy band and have been since Day One,” forteller Stuart.

 

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve countryhelten, gitarmagikeren og stilikonet live denne høsten!