Oslo Konserthus | Oslo-Filharmonien - Musikkfabrikken
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Oslo-Filharmonien - Musikkfabrikken

Oslo-Filharmonien - Musikkfabrikken

En konsertforestilling for hele familien!

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)150,-250,-

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Vi utforsker og leker med våre musikalske skatter i kombinasjon med animasjonsfilm, dans og digital scenografi - og med hele orkesteret på scenen. I Musikkfabrikken møter vi mange rare og morsomme typer, både på scenen og på det kjempestore lerretet bak orkesteret. Alle jobber med å lage og forske på musikkinstrumenter og musikk.

"Oslo-Filharmoniens nye familieproduksjon Musikkfabrikken er ein imponerande gjennomarbeidd, fargesprakande fest for store og små," skrev Ballade.nos anmelder etter premieren i 2017.

Musikkfabrikken er utviklet av Sigurd Slåttebrekk og Cina Espejord. Sigurd er en av skaperne bak filmene om Redningsskøyta Elias, men også prisbelønnet pianist med brennende engasjement for kulturformidling til barn og unge. Regissør Cina er koreograf og danser, og høstet internasjonal anerkjennelse for sin koreografi til Nasjonalballettens forestilling Ghosts.

Christian Schumann, dirigent

Passer fra 4 år og oppover.

Prosjektet realiseres med midler fra Sparebankstiftelsen, Bergesenstiftelsen og Kulturrådet.