Oslo Konserthus | Sinatra & Friends
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Sinatra & Friends

Sinatra & Friends

En hyllest til verdens fremste underholdere (flyttet fra 04.10.21 til 05.02.22)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)520,-820,-

NY DATO // Viktig informasjon vedr. Sinatra & Friends i Oslo Konserthus

Konserten med Sinatra & Friends den 4. oktober 2021 er dessverre avlyst, og det settes nå opp en ny konsert neste år den 5. februar 2022. Nye oppdaterte billetter blir tilsendt pr e-post.

Vi håper du har anledning til å dra på den nye konserten, men dersom den nye datoen mot formodning ikke passer kan du få billetten din refundert. Ta kontakt med billettluken på billetter@okh.no for refusjon senest 13.oktober 2021 NB! Billettavgiften refunderes ikke.

Nå ser vi ekstra frem til å oppleve denne spektakulære tribute-konserten neste år. Det håper vi dere gjør også!

I mellomtiden – vask hender, hold avstand og ta vare på deg selv og de rundt deg.

Vennlig hilsen FKP Scorpio Norge (konsertarrangør) og Oslo Konserthus


FKP Scorpio presenterer:

Den spektakulær tribute-konserten, Sinatra & Friends, til Oslo Konserthus

Showet Sinatra & Friends har fått fantastiske kritikker fra både publikum og anmeldere etter enn rekke utsolgte opptredener rundt om i Europa. De tre britene Stephen Triffitt, Mark Adams og George Daniel Long (alias Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr.) gir publikum en unik mulighet til å oppleve tidenes showlegender, også kjent som The Rat Pack, live på scenen.

The Rat Pack hadde sin storhetstid på tidlig sekstitall, og Las Vegas var bakteppet. Det var der Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davis Jr. skapte filmer og holdt en rekke legendariske konserter. På den tiden var Sinatra, Martin og Davis Jr. Amerikas mest populære og høyprofilerte underholdere. Liveopptredene til disse tre showlegendene var den største underholdningsattraksjonen I gamblingparadiset Las Vegas, og en real publikumsmagnet. Kombinasjonen av den cabaret-aktige dialogen mellom underholderne og publikummet, og fremførelsen av deres verdensberømte repertoar markerte også starten på moderne underholdning.

Stephen Triffitt (Frank Sinatra), Mark Adams (Dean Martin) og George Daniel Long (Sammy Davis Jr.) er alle fantastiske underholdere i sin egen rett, i tillegg til at de innehar en imponerende likhet til de tre legendene de hedrer på scenen. I showet Sinatra & Friends, med deres politiske ukorrekthet, umiskjennelige «big band swing» og med det obligatoriske whiskeyglasset i hånden, blir publikum transportert tilbake til den glamorøse æraen på Las Vegas’ «the Strip».

Publikum kan forvente seg favoritter som «My Way», «Mr. Bojangles», «New York, New York», «That’s Amore», «The Lady Is A Tramp» og mange, mange fler. Akkompagnert av et nimannsband og tre sangere og dansere kalt «The Golddiggers» får publikum en unik anledning til å oppleve disse tre legendene, i ekte Vegas-stil.