Oslo Konserthus | Ståle Ytterli & Morten Gunnar Larsen
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Ståle Ytterli & Morten Gunnar Larsen

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 150,-
11nov
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Ståle Ytterli vokal
Morten Gunnar Larsen piano

Ståle Johan Ytterli jobber som universitetslektor på Norges Musikkhøyskole innen fagfeltene vokal, dirigering og kirkemusikk. Han er sangutdannet fra Oslo, København og New York og fast tilknyttet middelalder-ensemblet Pro Musica Antiqua Oslo, ragtimeensemblet Ophelia Orchestra og tangogruppen Cantango. Han har vært med i en rekke musicaloppsettinger; som Chess, Which Witch og Annie.

Morten Gunnar Larsen er en av våre største tolkere innen amerikansk og latinamerikansk kunst- og folkemusikk. Ståle og Morten har opptrådt sammen både her hjemme og internationalt, bl.a. på Blind Boone Ragtime & Early Jazz Festival i Missouri.


Om Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere.

Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etage opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering.

Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

Jazzkafeen er et samarbeid mellom New Orleans Workshop Jazzclub og Oslo Konserthus AS.

https://www.neworleansworkshop.com/