Oslo Konserthus | The Ballad of John and Paul
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
The Ballad of John and Paul

The Ballad of John and Paul

Historien om The Beatles

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)490,-

Kjære publikum!

Vi beklager å måtte avlyse The Ballad of John and Paul 15. januar 2022. 

 Vi har sendt epost til alle som har kjøpt billetter med info om refundering eller bytte av billetter.

Ønsker du å bruke billettene dine på The Ballad of John and Paul konserten 26.mars 2022 kan du sende en mail til billetter@oslokonserthus.no innen 25.januar så flytter vi billettene dine for deg.  

NB! Billettavgiften refunderes ikke

 

///////

 

We are sorry to announce that The Ballad of John and Paul at 15. January 2022 is cancelled. 

If you want to move your tickets to The Ballad of John and Paul's concert March 26th 2022, you can send an email to billetter@oslokonserthus.no by January 25th and we will move your tickets.

 

Please note: the ticket fee will not be refundedForestillingene "It Was Fifty Years Ago Today – Alt fra The Beatles" har siden 2013 vært igjennom samtlige av The Beatles’ utgitte låter, i syv unike forestillinger over syv år, og det er vi veldig stolte av.

The Ballad of John and Paul

"It Was Fifty Years Ago Today" 1970 

Bruddet og historien om The Beatles og partnerskapet Lennon/McCartney. 

Velkommen til en forestilling med tilbakeblikk på hele karrieren til The Beatles, der vi ser nærmere på Lennon/McCartney samarbeidet, og spiller de beste og de viktigste låtene de laget. Viser nærmere på det spesielle vennskapet og partnerskapet som John Lennon og Paul McCartney hadde, og hvorfor det ble den viktige bærebjelken i The Beatles. 

"It Was Fifty Years Ago Today" forestillingene har nå vært igjennom samtlige låter som ble gitt ut av The Beatles i 7 unike forestillinger over 7år, og nå oppsummerer vi, og lager en koronaforsinket forestilling med utgangspunkt i bruddet i 1970.  

10. april 1970 sender Paul McCartney ut en pressemelding om at han gir ut en soloskive, og at Lennon/McCartney samarbeidet er over. Det betyr også at The Beatles oppløses, og at vennskapet som har holdt bandet sammen, går over i åpen krangling og rettssaker dem imellom. The Beatles har fortsatt ikke rukket å gi ut "Let It Be" albumet før bandet blir oppløst. 

"It Was Fifty Years Ago Today" bandet med vokalistene Eirikur Hauksson, Stian Joneid, Frode Vassel, og Kim Wifladter og  Trond Granlund endelig ute på tur igjen, og nå drar selveste Tom Mathisen til Liverpool og London for å nøste opp i historien om John og Paul og The Beatles. Vi skal gå rett til kildene, myter skal knuses, og ny Beatles historie skal fortelles av selveste fortelleren. 

Her er det mye som må undersøkes. Hvordan kunne The Beatles framvise en kreativitet og produktivitet som ingen andre band har vært i nærheten av hverken før eller siden?

Hva var det med det kreative samarbeidet mellom, og rivaliseringen dem imellom som låtskrivere som gjorde dem unike?

Hvordan klarte de kunststykket å være ledende både på hitlistene, og når det gjaldt å skape nye musikalske uttrykk innenfor rock samtidig? Følg med! Følg med!

 

"A splendid time is guaranteed for all"

Masters of the Past AS 2021