Oslo Konserthus | The legends
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
The legends

The legends

Movie & TV Special (Flyttet fra 06.11.21 til 28.10.22)

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)490,-

Kjære publikum,

Konserten, ” The Legends – Movie & TV Special” i Oslo Konserthus
er flyttet fra 6.11.21 til neste år 28.10.22

Vi beklagar djupt att p.g.a. osäkerheten kring utvecklingen av pandemin / restriktionerna så
måste The Legends 20-årsjubileum 6/11 - flyttas fram.
Vi räknar inte med att vi kommer få plats med alla gäster som kommer att köpa biljetter.

Det nya datumet blir den 28 oktober nästa år.

Vi beklagar djupt och ber er ödmjukast att behålla er biljett för det nya
datumet. Köpt biljett gäller.

Dersom den nye datoen ikke passer, kan billettluken kontaktes på billetter@okh.no
for refusjon av billetter senest 24. oktober 2021.

Vi hoppas på er förståelse och stöd i denna
svåra tid!

Med vänlig hälsning,
The Legends


THE LEGENDS

Movie & TV Special!

Siden 2001 – i 20 år - har The Legends turnert med sitt nostalgiske show rundt om på Sveriges mest etablerte konserthus. Men ikke bare i Sverige - internasjonalt har de blir blitt rangert som en av verdens mest genuine og påkostede show i sin genre. Etter suksessen 2019 er gjengen tilbake med sitt nye show i Oslo Konserthus!

Der får vi igjen se noen av verdens fremste Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Roy Orbison - tributes. I årets nye forestilling, -”Movie & TV Special”, byr de på en uforglemmelig kveld - en musikalsk biografi. Paul Larcombe fra England er en av artistene. Han er en av de få Elvis Tribute Artister som har opptrådt for Englands dronning og flere andre innad i kongefamilien – rangert nr.1 i Europa och nr. 3 i verden av Elvis Presley Enterprises. Paul er en fantastisk entertainer og har en av verdens mest troverdige Elvisstemmer.

Sammen med Mr. Larcombe finner vi Sveriges elite når det gjelder ”tributes” av Roy Orbison og Jerry Lee Lewis, nemlig Johnny Duvert og Jerry Carlson. Begge slo igjennom som finalister i TV4 showet ”Sikta Mot Stjärnorna” og har siden det, vært med i flere TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto der de gjorde en fantastisk forestilling. De har til og med blitt valgt inn i Radio Nostalgi - Hall Of Fame. De tilhører noen av Europas mest dedikerte og genuine versjoner av sine ikoner. Jerry kunne vi sist se i en rykende flott forestilling - med et brennende flygel i det svenske OG franske TV-programmet ”Talang”. Årets show fokuserer på de mest spektakulære TV-programmene som legendene har deltatt i, og ikke minst - på filmene der musikken deres er fremført. Det er en nyskrevet forestilling der variasjonene er store og overraskelsene er mange. Bli med på en nostalgisk kveld på sitt beste - med noen av verdens dyktigste hyllest-artister som i år feirer 20 år sammen!

Forestillingens lengde: 2t og 45 min, inkl 30 min pause.

Hjemmeside: www.thelegends.se Facebook: www.facebook.com/thelegends.se