Oslo Konserthus | Tony Hawk
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Tony Hawk

Tony Hawk

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift)425,-2530,-

En kveld med Tony Hawk – live fra Oslo Konserthus, lørdag 6. august

Billetter i salg via oslokonserthus.no fredag 28. januar kl. 10:00

Den legendariske skateboarderen, entreprenøren og grunnleggeren av The Skatepark Project, inntar Oslo Konserthus lørdag 6. august! Det blir en unik kveld med et omfattende innblikk i Hawks liv og ikoniske karriere, og hans forhold til sporten som han har vært synonym med i flere tiår.  

Hawk, født i San Diego, California, er en pioner innen moderne vertikal skating og en av de mest innflytelsesrike skateboarderne gjennom tidene. Han var bare ni år gammel da broren forandret livet hans ved å gi ham et blått glassfiber-Bahne-skateboard. Innen han var fjorten år hadde han blitt proff, og som seksten ble han ansett som verdens beste skateboarder. Han var verdensmester 12 år på rad og er 16 ganger X Games-medaljevinner.  

I 1999 ble han den første skateren som noen gang fullførte en 900, den hellige gral for vert skating. Kort tid etter slo han seg sammen med Activision for å lansere Tony Hawks Pro Skater, som nå er en milliard dollar videospill-franchise. Han har skapt et Tony Hawk-merke som inkluderer Birdhouse Skateboards, Hawk Clothing og Tony Hawk Signature Series.

Han skrev en New York Times-bestselger og har sitt eget film-, TV- og produksjonsselskap, 900 Films, og grunnla The Skatepark Project (tidligere Tony Hawk Foundation), som har gitt bort over 10 millioner dollar til over 600 skateparkprosjekter i hele USA med over seks millioner besøkende i året. 

Ikke gå glipp av en unik kveld med den mest anerkjente skateren i verden!  

Billetter i salg via oslokonserthus.no fredag 28. januar kl. 10:00