Oslo Konserthus | Trygve Skaug & Henning Kvitnes
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Trygve Skaug & Henning Kvitnes

(Flyttet fra 02.04.22 til 28.09.22)

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift) Ordinær 520,-
Trygve Skaug & Henning Kvitnes ; Sangpoesi og HverdagsSofi på tur.

I september slår disse to sangpoetene sine ord, toner og gitar-ansamlinger sammen, og reiser ut på turne, godt støttet opp av Eiolf Seglem Ødegård på piano, lydtepper m.m.

Nakent og nede. Vart, varmt og akustisk. Med humor, ettertanke og glede. Og trøkk når det gjelder. På tross av en generasjon imellom, har de over tid funnet et felles ståsted og verdigrunnlag, og gir hverandre energi og inspirasjon. Derfor har de også skrevet noen nye sanger sammen til turneen. Til og med en litt annerledes Julesang !

Disse er ute i god tid før scenekanten kaller. Begge to er Hver Gang Vi Møtes – veteraner på grunn av sangkataloger, kvalitet og fartstid.

Konsertene blir annenhver låt og likt fordelt, og framført sammen - med stor takhøyde – og mulig ditto fallhøyde.
De byr sikkert på noen overraskelser når det gjelder låtvalg også….på en kveld for lytting, lengsel og samhold.


Kom på Vorspiel i Røverstaden før konserten 28. september!
Røverstaden ligger i etasjen under hovedinngangen og er et fint sted å møtes før man skal på konsert i Konserthuset. Dørene åpner kl. 16.00.

Det er gratis entré, man kan kjøpe deilig pizza og og det blir musikk fra både Trygve Skaug og Henning Kvitnes i høyttalerne. Den perfekte opplading til konsert!
Pizzeriaen er åpen og alle med konsertbillett får 15 % rabatt på knallgod pizza fra CinCin før konserten. Vis frem din billett når du bestiller for å få rabatt. Det er også godt utvalg i baren! Ønsker du å reservere bord? Send en mail til bar@roverstaden.no med tidspunkt og antall.

Velkommen!Informasjon fra Skaug/Kvitnes-managementet 31. januar 2022:

Dessverre ser vi oss nødt til å utsette konserten med Trygve Skaug & Henning Kvitnes på grunn av usikkerheten rundt Covid-19 og den økte smitten.

Vi er likevel glade for å melde om at ny dato er spikret og vi gleder oss til å kunne invitere til denne helt spesielle konserten når situasjonen er litt mer forutsigbar!

Ny dato for arrangementet vil være 28.09.2022

Kjøpte billetter er gyldig til ny dato. Alle med billett har blitt kontaktet av Oslo Konserthus pr. epost. Hvis du ikke har mottatt noe, sjekk spamfilteret og/eller ta kontakt på billetter@okh.no