Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Aftenposten Vinterkonsert

KORK med gjester

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
18feb
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Vi feirer det nye året med en helt unik konsert for våre abonnenter – Aftenpostens vinterkonsert.

Aftenposten inviterer til en uforglemmelig konsertkveld på nyåret med Kork i spissen og noen av Norges flotteste vokaler. Dette blir en «one night only»-opplevelse spesielt arrangert for deg som har Aftenpostens A-kort.

Opplev Kork med gjesteartister: Thomas Dybdahl, Synne Vo, Skaar og Bernhoft.


THOMAS DYBDAHL

I mars 2020 kom Thomas Dybdahls niende album, «Fever», som overrasket de fleste som utelukkende forbandt artisten med sår melankoli og nedstrippede låter på kassegitar. Målet var å lage en sjelfull gitarplate som ikke egentlig hørtes ut som en gitarplate, og som skulle være både gammeldags og frisk på én og samme tid. Som Dybdahl selv sier: godt skrevne låter og en beat som ideelt sett skulle gi deg lyst til å danse.


BERNHOFT

Bernhoft er en av Norges mest kjente vokalister og låtskrivere, og ikke minst en særdeles talentfull multiinstrumentalist. I løpet av sommeren 2022 spilte han over 30 konserter, og nå er han på tv-skjermen som mentor i talentprogrammet The Voice. I tillegg ble hans siste album nominert til Spellemannspris. På TV-aksjonen i 2022 spilte han sammen med KORK. Fikk du ikke med deg dette får du nå muligheten for å se og høre Bernhoft live med full KORK-besetning gjennom A-kortet lørdag 18.februar.


SYNNE VO

En av Norges nye up and coming-artister, som nylig ble nominert til Årets artist under P3 Gull.

Synne Vo skrev låten «Ikkje tenk på meg» på egen hånd under studiene på Limpi. Låten lå over 20 uker på A-listen til P3, og nysgjerrigheten spredte seg rundt dette unge pop-talentet fra Gudbrandsdalen. I januar 2021 signerte hun platekontrakt og slapp singelen «Ett minutt», som høstet terningkast 5 i VG, ble ukens låt på P3 og A-listet på P1. Ikke bare er hun en talentfull popartist, men også en rådyktig låtskriver. Hun har skrevet filmmusikk som er blitt belønnet med nominasjoner til Musikkforleggerprisen med låten «Gonna be all right» for kassasuksessen «Børning 3». Ikke minst har Synne Vo skrevet låter med andre artister, låter som «Smilet i ditt eget speil» sammen med Christ Holsten, som i 2022 ble nominert til Årets verk på Musikkforleggerprisen. I tillegg ble Synne nominert til Årets gjennombrudd.

Hun har brukt store deler av oppveksten sin i Lesja i Gudbrandsdalen med å jobbe med musikk. Med sin sjarmerende dialekt, krystallklare vokal og tematikk som de fleste unge kan relatere seg til, har Synne Vo utmerket seg som en ny norsk popperle. Singelen «Et minutt» ble brukt i NRK-suksessen «Rådebank». Noe som ga nytt liv til sangen, som plasserte seg godt på topp 50-listen på Spotify og streamet til gull. Samtidig slapp hun sin nye single «Heim», en rørende og fin ballade om kjærligheten man har for plassen man er fra, som gikk rett inn på topp 50-listen, den også. Det er ingen tvil om at Synne Vo er en artist for fremtiden, en som vi alle vil både se og høre mer fra.


SKAAR

Siden 2020 har Skaar posisjonert seg som en av de mest spennende artistene innen pop. Debut-EP-en hennes, «The Other Side Of Waiting», ble nominert til Spellemannpriser (Årets pop, Årets nykommer og Gramostipend). Året før var hun nominert til Årets nykommer på P3 Gull og nominert til Årets stjerneskudd etter en kritikerrost opptreden på by: Larm. Med sin meloditeft, sterke vokal og relaterbare låter og fengslende tilværelse på scenen har hun vekket ikke bare interesse her hjemme, men også i det store utland. Kjent ble hun for storslåtte poplåter, men også etter hun ga ut låtene i samlingen «Waiting» under lockdown, viste hun at hun også mestrer et talent med et nedpå og sårt lydbilde. Etter en turbulent tid med ventilering gjennom låtskriving kommer hun ut med nytt album i 2023.