Oslo Konserthus | Arrangere hos oss?
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Arrangere hos oss?

Konserter, konferanser, utstillinger, event, mottagelser og kulturelle aktiviteter

Ønsker du å leie finner du mye informasjon på disse sidene. Eller ta gjerne kontakt for en uformell prat eller send oss en email. Vi hjelper deg med å tilrettelegge ditt arrangement uansett størrelse. Ved behov og ønske bistår vi med markedsføring og billettsalg (Tix). Alle arrangement med billettsalg vil komme på våre nettsider med tekst og bilde.

Konserthusets teknikere står til tjeneste for arrangører ved bruk av Konserthusets teknikk og AV-utstyr. Vi stiller også med verter til alle arrangement.

Mat og drikke i Oslo Konserthus leveres av Fursetgruppen. Vi tilbyr servering før alle konserter og arrangementer i Oslo Konserthus.
I tillegg tilbyr vi alt fra pausebevertning med enkel bespisning til større menyer for konferanser og mottagelser.

Vær obs på at alle må betale for parkering på parkeringsplassen under Oslo Konserthus. Dette gjelder også selv om du er arrangør eller musiker.


Store sal

Salen har 1404 seter fordelt på parkett og balkong.

Store sal egner seg meget godt til "store" konserter, familie og barnekonserter, seminarer og konferanser, stand-up, firma events, prisutdelinger og mer.

Salen har flott akustikk til symfoniorkestre og podiet er dimensjonert for et orkester opptil 120 musikere.

Verdens fremste artister og orkestre besøker jevnlig huset, og Oslo-Filharmonien har Oslo Konserthus som sitt faste spillested.

Oslo Konserthus stiller alltid med "husets" personell, teknikere, verter og brannvakter. I foajeen har vi garderobeplass til alle gjestene og ulike serveringsmuligheter.

Scenemål: 13 meter dyp, 13 meter bred bak og 22 meter bred front

Lille sal

Hos oss kan du skreddersy ditt arrangement slik det passer deg best. Vi har alltid tekniker og vert tilstede, og serveringsmuligheter både i salen og i foajeområdene.

Kapasitet og oppsett:

Auditorieoppsett: 266 personer

Skoleklasseoppsett: 130 personer

Kinooppsett: 200 personer

Ståplasser:

- 300 personer uten scene

- 280 personer med scene (7x4m)

Bankett/langbord: 130 personer

Øyer eller gruppebord: 120 personer

Scenemål: 4 meter dyp, 9 meter bred

Internett-tilgang: 200/200


Lille sal egner seg meget godt til kulturelle aktiviteter, konserter og konferanser/seminarer.

Salen er på 250 kvm.

Innspillingsrom med recording / kontrollrom:

Med sin takhøyde på 6 meter, en åpen gulvflate på 215 kvm, sin fantastiske akustikk & lyd, er Lille Sal det perfekte rom for innspilling av all type musikk.

Når det i tillegg er et tilhørende nyoppusset kontrollrom på 25 kvm med top of the line utstyr, er vi meget stolte av å presentere et state of the art lydstudio.

Glasshuset

Glasshuset- et helt unikt lokale der det nærmest svever over Munkedamsveien. Her er det mulighet for ulike typer mottagelser i forbindelse med arrangement. Det er også et utmerket lokale for små konserter, foredrag osv.

Det er et enkelt musikkanlegg med mulighet for 6 mikrofoner tilgjengelig.

Glasshuset kapasitet: Stående 280 personer, Sittende 250 personer

Lokalet er på 364 kvm.

Foaje

Foaje

Publikumsområder

Publikumsområder

Røverstaden Klubben

Røverstadens konsertscene, Klubben leies ut til forskjellige arrangementer som konserter, slippfest, klubb, kickoff, seminarer, foredrag, julebord og firma-eventer for å nevne noen. Rommets utforming gjør at mulighetene er mange, med en intim utforming vil man få en unik nærhet til artistene som står på scenen og en annerledes atmosfære.

Kapasitet: Stående: 600 personer. Sittende ved langbord: 200 personer. Ståbord/mingle: 350-400 personer. Kino: 300 personer

Røverstaden Dueslaget

Rett under Oslo Konserthus finner du scener, kafé, bar, og restaurant under ett og samme tak!

Rommet med den brede amfi-trappen gir muligheter for visning av kunst, intimkonserter, bokbad, event, lanseringer og andre typer arrangementer.

I tillegg finnes det møterom tilgjengelig på Røverstaden for utleie

Markedsføring og presse

Vi kan hjelpe deg å markedsføre din konsert eller arrangement!

Vi har 40 års erfaring, stort nettverk og gode avtaler.

Hos oss finner du erfarne medarbeidere i alle ledd, og vi har 40 års erfaring med gjennomføring av konserter og arrangementer. Dette gir oss tyngde, et stort nettverk og veldig gode medieavtaler. Alle arrangement med billettsalg blir oppført på vår hjemmeside, og blir omtalt i vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å få plass til de som ønsker å henge plakater i våre lokaler. Vi annonserer jevnlig i ukepressen hvor alle arrangement blir listet opp kostnadsfritt. Ønsker du å være synlig med større annonse i våre fellesannonser er dette selvsagt noe vi tilbyr. Ta gjerne kontakt hvis du trenger råd og veiledning i forhold til billettsalg, sosiale medier, nyhetsbrev, plakater, flyere, digitale annonser og media.

KONTAKT:
Markedssjef Kristin Sundt
E-post ks@okh.no
Tlf. +47 415 34 612

NB! Vi gjør oppmerksom på at alt materiell designes i henhold til Oslo Konserthus` grafiske
profil, og vi forbeholder oss retten til å avslå materiale som ikke samsvarer med vår profil.

Oslo Konserthus Restaurantdrift

Oslo Konserthus Restaurantdrift er en del av Fursetgruppen, og har ansvaret for alt som serveres i Oslo Konserthus, i forbindelse med konserter, kurs og konferanser. Både åpne og lukkede arrangementer og små og store selskaper. Foran og bak scenen. På alle plan.

I Oslo Konserthus er det også yrende liv når det ikke er konserter. Her serveres både konferanser og banketter de herligste retter. Her lages alt fra enkel bespisning til større menyer. Oslo Konserthus store sal tar 1404 personer, den lille salen tar 266 personer. I tillegg til disse flotte områdene kan vi i Glasshuset servere opptil 280 personer.

Vi jobber alltid for å levere det ypperste av service og kvalitet. Oslo Konserthus er stedet å ta med kunder og venner, til en god konsertopplevelse!

Kontakt: Fursetgruppen
Telefon: 23 11 31 50

post@okh-rd.no


Kontaktpersoner arrangement

Bookingsjef / Booking Manager

Silja Sakrisvold Borse

+47 415 34 610
Booking/utleie

Stine Haugen

+47 415 34 614
PRODUKSJONSLEDER / PRODUCTION MANAGER

Kristoffer Silden

+47 415 34 628
Arrangementsansvarlig / Event Manager

Kjetil Polden

+47 415 34 611
Røverstaden - avdelingsleder

Terje Bontveit

918 61 693
Restaurantdrift

Fursetgruppen v/Stine Sørum

+4723113150
Markeds- & kommunikasjonssjef / Marketing & Communication Manager

Kristin Sundt

+47 415 34 612