Oslo Konserthus | Arrangere hos oss?
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Arrangere hos oss?

Ønsker du å leie finner du mye informasjon på disse sidene. Eller ta gjerne kontakt for en uformell prat eller send oss en email. Vi hjelper deg med å tilrettelegge ditt arrangement uansett størrelse. Ved behov og ønske bistår vi med markedsføring og billettsalg (Tix). Alle arrangement med billettsalg vil komme på våre nettsider med tekst og bilde.

Konserthusets teknikere står til tjeneste for arrangører ved bruk av Konserthusets teknikk og AV-utstyr. Vi stiller også med verter til alle arrangement.

Mat og drikke i Oslo Konserthus leveres av Fursetgruppen. Vi tilbyr servering før alle konserter og arrangementer i Oslo Konserthus.
I tillegg tilbyr vi alt fra pausebevertning med enkel bespisning til større menyer for konferanser og mottagelser. Du finner mer informasjon om servering her.


Store sal

Salen har 1404 seter fordelt på parkett og balkong.

Store sal egner seg meget godt til "store" konserter, familie og barnekonserter, seminarer og konferanser, stand-up, firma events, prisutdelinger og mer.

Salen har flott akustikk til symfoniorkestre og podiet er dimensjonert for et orkester opptil 120 musikere.

Verdens fremste artister og orkestre besøker jevnlig huset, og Oslo-Filharmonien har Oslo Konserthus som sitt faste spillested.

Oslo Konserthus stiller alltid med "husets" personell, teknikere, verter og brannvakter. I foajeen har vi garderobeplass til alle gjestene og ulike serveringsmuligheter.

Scenemål: 13 meter dyp, 13 meter bred bak og 22 meter bred front

Lille sal

Hos oss kan du skreddersy ditt arrangement slik det passer deg best. Vi har alltid tekniker og vert tilstede, og serveringsmuligheter både i salen og i foajeområdene.

Kapasitet og oppsett:

Auditorieoppsett: 266 personer (maks 19 personer på scenen)

- med 6 rekker 120 personer

- med 3 rekker 60 personer

Skoleklasseoppsett: 130 personer

Kinooppsett: 200 personer

Ståplasser:

- 300 personer uten scene

- 280 personer med scene (7x4m)

Bankett/langbord: 130 personer

Øyer eller gruppebord: 120 personer

Scenemål: 4 meter dyp, 12 meter bred

Internett-tilgang: 200/200


Lille sal egner seg meget godt til kulturelle aktiviteter, konserter og konferanser/seminarer.

Salen er på 250 kvm.

Innspillingsrom med recording / kontrollrom:

Med sin takhøyde på 6 meter, en åpen gulvflate på 215 kvm, sin fantastiske akustikk & lyd, er Lille Sal det perfekte rom for innspilling av all type musikk.

Når det i tillegg er et tilhørende nyoppusset kontrollrom på 25 kvm med top of the line utstyr, er vi meget stolte av å presentere et state of the art lydstudio.

Glasshuset

Glasshuset- et helt unikt lokale der det nærmest svever over Munkedamsveien. Her er det mulighet for ulike typer mottagelser i forbindelse med arrangement. Det er også et utmerket lokale for små konserter, foredrag osv.

Det er et enkelt musikkanlegg med mulighet for 6 mikrofoner tilgjengelig.

Glasshuset kapasitet:

Stående 280 personer

Sittende 250 personer


Lokalet er på 364 kvm.

Foaje

Foaje

Publikumsområder

Publikumsområder

Markedsføring og presse

Vi kan hjelpe deg å markedsføre din konsert eller arrangement!

Vi har 40 års erfaring, stort nettverk og gode avtaler.

Hos oss finner du erfarne medarbeidere i alle ledd, og vi har 40 års erfaring med gjennomføring av konserter og arrangementer. Dette gir oss tyngde, et stort nettverk og veldig gode medieavtaler. Alle arrangement med billettsalg blir oppført på vår hjemmeside, og blir omtalt i vårt nyhetsbrev. Vi gjør vårt beste for å få plass til de som ønsker å henge plakater i våre lokaler. Vi annonserer jevnlig i ukepressen hvor alle arrangement blir listet opp kostnadsfritt. Ønsker du å være synlig med større annonse i våre fellesannonser er dette selvsagt noe vi tilbyr. Ta gjerne kontakt hvis du trenger råd og veiledning i forhold til billettsalg, sosiale medier, nyhetsbrev, plakater, flyere, digitale annonser og media.

KONTAKT:
Markedssjef Kristin Sundt
E-post ks@okh.no
Tlf. +47 415 34 612

NB! Vi gjør oppmerksom på at alt materiell designes i henhold til Oslo Konserthus` grafiske
profil, og vi forbeholder oss retten til å avslå materiale som ikke samsvarer med vår profil.

Oslo Konserthus Restaurantdrift

Oslo Konserthus Restaurantdrift er en del av Fursetgruppen, og har ansvaret for alt som serveres i Oslo Konserthus, i forbindelse med konserter, kurs og konferanser. Både åpne og lukkede arrangementer og små og store selskaper. Foran og bak scenen. På alle plan.

I Oslo Konserthus er det også yrende liv når det ikke er konserter. Her serveres både konferanser og banketter de herligste retter. Her lages alt fra enkel bespisning til større menyer. Oslo Konserthus store sal tar 1404 personer, den lille salen tar 266 personer. I tillegg til disse flotte områdene kan vi i Glasshuset servere opptil 280 personer.

Vi jobber alltid for å levere det ypperste av service og kvalitet. Oslo Konserthus er stedet å ta med kunder og venner, til en god konsertopplevelse!

Kontakt: Fursetgruppen
Telefon: 23 11 31 50

post@okh-rd.no


Kontaktpersoner arrangement

Produksjonsleder / Production Manager

Jan Olsen Skare

+47 415 34 617
Bookingsjef / Booking Manager

Silja Sakrisvold Borse

+47 415 34 610
Markeds- & kommunikasjonssjef / Marketing & Communication Manager

Kristin Sundt

+47 415 34 612
Arrangementsansvarlig / Event Manager

Kjetil Polden

+47 415 34 611
Restaurantdrift

Fursetgruppen v/Stine Sørum

+4723113150
Røverstaden - avdelingsleder

Terje Bontveit

918 61 693