Oslo Konserthus | Servering
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Servering

Mat/drikke/event

Velkommen til gode opplevelser

For publikum som skal på konsert så er salg av drikke fra barene før alle konserter og arrangementer i Oslo Konserthus. Det er IKKE vanlig restaurant i Konserthuset for mat- og drikkeservering før eller etter konserter.


Mat og drikke i Oslo Konserthus leveres av Fursetgruppen.
Skal du ha et arrangement i Konserthuset så er «Restaurantkvalitet» ikke en bonus, men standard på alle våre arrangement og tilstelninger. Vi skreddersyr arrangementer til dine behov. Enten dere teller 20 eller 1.400, så er målsettingen alltid den samme: skape smakfulle øyeblikk med det lille ekstra.

Ta kontakt for tilbud og menyforslag. Vi ser frem til å imøtekomme dine ønsker for ditt neste arrangement! Fursetgruppen har enerett på mat- og drikkeservering i Oslo Konserthus.

Hilsen Kjøkkenteamet

Konferanse/seminarer/kurs/event

Ved konferanser og seminarer i Lillesal serverer vi alt fra enkel frokost til lunsjtallerkener eller store lunsjbuffeter i Glasshuset. Ved større konferanser kan vi også tilby stående servering i våre flotte foajelokaler.

Mottagelse i Glasshuset

Glasshuset er et populært lokale i Oslo Konserthus for mottagelser på dagtid og kveld for større grupper. Her kan man ha ulike typer arrangementer, lokalet er fleksibelt og har mange muligheter. For booking av lokale og tilleggstjenester, ta kontakt her.

For spørsmål om mat & drikke til ditt arrangement, ta kontakt med restaurantdrift

Kontaktperson servering

Restaurantdrift

Fursetgruppen v/Stine Sørum

+4723113150