Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Brit Floyd- tributeband

(Flyttet fra 12.10.21 til 09.10.22)

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
09okt 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd, legger ut på ny verdensturné! Her får du høre musikk fra The Dark Side of the Moon, The Wall og mer - inkludert ikoniske Echoes fremført i sin formidable helhet.

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Norge i 2020 for å fremføre sin splitter nye konsert som inneholder høydepunkter fra klassikerne The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell. Konserten byr også på en 23 minutter lang liveversjon av den toneangivende låten Echoes, som ble skrevet for 50 år siden og utgitt på Pink Floyds gjennombruddsalbum Meddle.

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen og det er bred enighet om at dette er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers. Bandet har spilt over 1000 konserter siden starten i Liverpool i 2011, blant annet på verdenskjente arenaer som Red Rocks amfiteater i Denver, Royal Albert Hall i London og Radio City Music i New York.

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.


Kom på Vorspiel i Røverstaden før konserten 9. oktober!
Røverstaden ligger i etasjen under hovedinngangen og er et fint sted å møtes før man skal på konsert i Konserthuset. Dørene åpner kl. 16.00.

Det er gratis entré, man kan kjøpe deilig pizza og og det blir Pink Floyd-musikk i høyttalerne. Den perfekte opplading til konsert!
Pizzeriaen er åpen og alle med konsertbillett får 15 % rabatt på knallgod pizza fra CinCin før konserten. Vis frem din billett når du bestiller for å få rabatt. Det er også godt utvalg i baren! Ønsker du å reservere bord? Send en mail til bar@roverstaden.no med tidspunkt og antall.

Velkommen!

Info til publikum som har kjøpt billetter før 18.9.21:
Kjære publikum, Britt Floyd er lei seg for å måtte flytte konserten enda en gang på grunn av dagens omstendigheter. Ny konsertdato vil bli 9. oktober 2022
Nye oppdaterte billetter vil bli tilsendt pr e-post.