Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Judy Collins & Jonas Fjeld

Winter Stories (flyttet 7.9.21 til 10.9.21)

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Kjære publikum.

Nå blir det konsert! men på grunn av strenge innreise og karanteneregler må vi utsette konserten med Judy Collins & Jonas Fjeld en siste gang.

Ny dato for konserten er 10. september 2021
Nye billetter vil bli tilsendt pr e-post.

Hvis ny dato ikke passer så kan billettene refunderes innen 1 oktober 2021
Kontakt billettluken på billetter@okh.no for refusjon senest 1.oktober 2021
Billettprisen minus billettavgiften refunderes.

Takk for forståelsen og tålmodigheten dere utviser.Stageway presenterer:
Judy Collins & Jonas Fjeld - Winter Stories

Judy Collins og Jonas Fjeld kommer til Oslo Konserthus med sin kritikerroste konsert Winter Stories. Albumet Winter Stories tok 1. plass på bluegrass-listen til Billboard like før jul, et album som har høstet strålende kritikker i USA så vel som her hjemme. Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere.

Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang. «Jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen» forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt. «Jeg visste at Jonas ville passe meg bra» sier Judy, «Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio.» Imellom øvingene fortalte de historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen.

Judy Collins og Jonas Fjeld tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Oslo for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Velkommen!


Den fineste vinterplaten på mange år – Drammens Tidende

Tenn i peisen, hell i gløggen og start vinteren med Judy og Jonas – Stavanger Aftenblad

Det skal vise seg å være en perfekt miks av folk/viser, country og bluegrass – med en liten dose jazz – Dagbladet

(...) et album som er lett den beste musikalske nøringsveden et voksent publikum kan ønske seg denne sesongen – Klassekampen

Den amerikanske folkelegenden Judy Collins har laget et album med Jonas Fjeld og hans sammensvorne i Chatham County Line. Resultatet høres like fint ut som det ser ut på papiret – Dagsavisen


Koronatilpasset salkart med plasser på annenhvert sete.