Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Dawn Landes (US) +supp.: Rebekka Lundstrøm

Røverstaden

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
13sep 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Dawn Landes kommer for første gang som headliner i Norge! Dawn har gitt ut en rekke fine album og turnert verden rundt i flere år, blant annet med Grant-Lee Phillips i USA.

Det nyeste albumet "Meet me at the River", utgitt av Yep Roc for et års tid siden, har fått bøttevis med lovord fra kritikerne. Albumet er produsert av den legendariske Fred Foster i Nashville (Roy Orbison, Dolly Parton, Kris Kristoffersen etc.)

Også her i Norge er Dawn meget populær, så vi gleder oss sammen med alle dere til en herlig konsert med Dawn Landes i Røverstaden!

REBEKKA LUNDSTRØM
Singer/songwriter Rebekka Lundstrøm fra Arendal, platedebuterte i mars 2020 med albumet "Carousel".
Utgivelsen mottok strålende kritikker i utlandet så vel som i Norge, og ble tildelt resekptable plasser på flere "årsbeste"-lister i 2020 hos musikkblogger og anmeldere.

Melankolien farger de fleste av Rebekkas låter, men innimellom kan det også skimtes glimt av håp i horisonten. Hun henter sin inspirasjon fra country og folk, og er en sjelfull formidler av sine ærlige og selvopplevde tekster. Rebekka har en særegen og kraftfull stemme som lett kan fylle hele rommet alene.