Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Dr. Hook m/Dennis Locorriere

(Flyttet fra 01.02.22 til 24.09.22)

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Konserten er flyttet fra 1. februar 2022 til 24. september 2022.

Kjøpte billetter er gyldige til ny dato. Det er sendt epost til alle billettkjøpere med informasjon om flytting og refunderingsmuligheter.


Det legendariske bandet Dr.Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene, i front. Forrige gang vi hadde Dr. Hook i landet, i 2019, var det utsolgte hus og stormende jubel over alt. Da de skulle komme tilbake på en ekstrarunde, måtte Loccorriere kaste inn håndkleet av helsemessige årsaker, men det skulle mer til enn litt snufsing og en pandemi for å ta knekken på denne legenden –i 2022 blir det ny norgesturné!


Hvem husker ikke låter som «Sylvia's Mother», «Only Sixteen» og «When You're InLove With a Beautiful Woman»? Andre tenker kanskje heller på «Millionare» eller «Everybody's Making It Big But Me»? Dr.Hook har holdt det gående med plateutgivelser og turneer siden slutten av 60-tallet. De etablerte seg for alvor i Skandinavia i 1976 med albumet «A Little Bit More» som lå hele 55 uker på VG-lista. Siden den gang har de hatt mange trofaste fans i Norge.

I motsetning til andre store folkekjære artister fra den samme perioden, som f.eks. Smokie og Bellamy Brothers, har Dr.Hook av flere grunner ikke vært like aktive på turnéfronten. Derfor er mange fans nå svært glade for at Dennis Locorriere har samlet et lag med kvalitetsmusikere og lagt ut på veien igjen.


1. sett 20:00-20:50

Pause
2. sett 21:10-22:25