Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

OSLO FAGOTTKOR - JULEKONSERT

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

OSLO FAGOTTKOR - JULEKONSERT - AVLYST!

"Kjære fagottvenner!

Vi har vært gjennom en høst med mye usikkerhet, men har hele tiden jobbet for å lage nok en julefest med glitter og fjas innenfor smittevernregelverket. Vi har håpet i det lengste på å kunne ønske alle God jul og fagott nyttår i Oslo konserthus.

Med de nye restriksjonene i Oslo kommune og nasjonalt og slik smittesituasjonen utvikler seg, ser vi dessverre ikke noe annen mulighet enn å avlyse årets julekonserter. Det er veldig trist, men vi lover vi kommer tilbake på nyåret og at vi til neste år kan feire sammen igjen. I mellomtiden får ses vi internett, slik er det blitt. Følg med på facebook.com/norgeslekrestehomsekor for nye, digitale sprell! "

Kjøpte billetter refunderes på følgende måte: (For refund) Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp. Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll inn dette skjemaet med relevante detaljer senest 15. januar 2021.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter senest 15. januar 2021. (Refund before)

Serviceavgifter refunderes ikke.

NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.
For 16. år på rad ønsker Oslo fagottkor deg god jul og fagott nyttår! I år inntar vi ærverdige Oslo Konserthus. Vi blinger stradivariusen med paljetter og henger julelys på steinwayen. Vi gir deg julesanger, juleglitter, julekos og masse, masse julemoro. Det blir som alltid vakker musikk, skeiv humor og gåsehud der du minst venter det.

God jul og Fagott nytt år!


Konsertene starter presis på oppgitte klokkeslett.