Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Korkro - HUM og mer kanari

Røverstaden

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
13nov
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dørene åpner kl. 18.00
Konserten starter kl. 18.30
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Kombo

HUM-koret

Dirigent Per Arne Olsen

Svært mange osloborgere har hørt HUM-koret på konfirmasjoner og navnefester i Rådhuset. Helt siden koret ble dannet i 1989 har seremonisynging vært korets kjerneaktivitet. I tillegg har koret i årenes løp arrangert en rekke konserter, både alene og i samarbeid med andre kor. HUM-koret (HUM blant venner) har også en viss erfaring med - og noen premier fra - diverse korkonkurranser og festivaler.

I dag har koret ca. 45 aktive sangere, mange med svært god fartstid i koret. Korets repertoar en hentet fra mange ulike stilarter og tidsaldre, fra fjern og nær. Kveldens publikum kan vente seg et blandet repertoar, kanskje både jazz og viser, folkemusikk og samtidsmusikk, kanskje litt skikkelig populærmusikk, og ganske sikkert et eksempel eller to fra de bestillingsverkene HUM-koret nå gleder seg til å urfremføre på sin korkro. Og alt synges a cappella.

Se også HUM-Koret i Oslo | HUM-Koret

Rosenhof-koret

Dirigent Tage Tysland

Rosenhof-koret har røtter helt tilbake til Rosenhof skoles pikekor, dannet i 1954. Etter nedleggelsen av skolen fortsatte koret som blandet kor fra 1983, og det har i dag ca. 30 sangere. Koret har et svært rikholdig repertoar, deres varemerke er å ha en balansert og lett sprikende blanding av ulike sjangere. De foretrekker litt uvanlige eller utfordrende arrangementer som kan synges a cappella.

Se også Rosenhof-koret