Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Jethro Tull

The Seven Decades

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
16mar
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Jethro Tull – The Seven Decades

Velkommen til en uforglemmelig konsertopplevelse med Jethro Tull! Den legendariske gruppen som har fascinert publikum i over 50 år, kommer nå tilbake til Norge, og det blir etter alle solemerker en fabelaktig forestilling.

La deg bli fanget av Ian Andersons karismatiske opptreden, hans virtuose fløytespill og unike vokal. Jethro Tulls musikk spenner over flere sjangre, fra blues til progressiv rock, og deres enestående stil og musikalske mesterskap vil ta deg med på en reise gjennom tid og rom.

Med klassikere som "Aqualung", "Thick As A Brick" og "Living In The Past" vil konserten være en feiring av musikkhistorien. Bli med på et musikalsk eventyr som tar deg tilbake til bandets tidlige dager og gjennom deres utvikling som pionerer innen sin egen sjanger.

Jethro Tull er kjent for sine dynamiske live-opptredener. Denne konserten vil gi deg en energisk og engasjerende opplevelse, og deres musikalske ferdigheter og scenetilstedeværelse vil få deg til å miste pusten.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Jethro Tull på scenen. Sikre deg billetter nå, og vær klar til å bli trollbundet av deres unike lyd og musikalske mesterverk. En kveld med Jethro Tull er en kveld du sent vil glemme.