Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Jon Henrik Fjällgren

(Flyttet fra 06.02.22 til 13.11.22)

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
13nov 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

I konserthus rundt om i Sverige, Norge og Finland blir publikum tatt med på en kraftfull og trollbindende konsert med et sterkt budskap på Jon Henriks unike måte.

Den 13/11 kommer jeg og bandet mitt til Oslo Konserthus. Vi byr på en knitrende og trollbindende konsert med et sterkt budskap. Det blir en musikalsk reise som er en hyllest til jorden og naturen vi lever i. Den tradisjonelle joiken blandes med musikk fra noen av mina favorittartister som Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flere. Han byder på sine mest magiske joiker som Daniels Jojk, Mountain Dance, Norrsken, Jag är fri, med flera.

Vi har fått mange hyggelige komplimenter på denne turen, som nå har gjort 35 stopp rundt om i Sverige. Det føles ekstra gøy å komme til Oslo da det er byen i verden der musikken min streames mest på Spotify!

Etter gjennombruddet i Taland, tre sterke bidrag til den svenske Melodifestivalen, suksess i Let’s Dance og Stjärnornas Stjärna, og med over 70 millioner streams på Spotify, tar nå Jon Henrik steget inn i flere av Skandinavias fineste konserthus.

”Att som same få ta in jojken i musikens finrum som ett konserthus står för känns otroligt inspirerande. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in både i konserthus och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”


Konsertinfo:
Konserten er flyttet til 13. november og alle med billett er kontaktet pr. epost. Hvis du ikke har motatt informasjon, sjekk spamfilteret, kanskje eposten har endt der.

The concert is unfortunately postponed. All ticket buyers have been contacted by email. Check the spam filter if you have not received any information.