Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Kassi Valazza

Røverstaden

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
07nov 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Dører: 19:00
Support: 20:00-20:30
Kassi Lalazza: 21:00-22:30
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Sittende foran/stående bak. Begrenset med sitte plasser.


Det har vokst en nærmest kultaktig fascinasjon rundt Kassi Valazza siden utgivelsen av hennes debutalbum "Dear Dead Days" i 2019. I mai i år kom hennes nye album, "Kassi Valazza Knows Nothing",- et aldeles glimrende album med en samling trollbindende låter som for alvor har etablert henne som en ny stjerne på Americana himmelen.

Kassi Valazza er nå basert i Portland, Oregon, men henter i stor grad sin inspirasjon fra oppveksten i Arizona, kjent for sine store åpne områder. Resultatet er mørke historier fra den ville vesten kombinert med en fin balanse mellom melankolsk country og psykedelia hvor Kassis nydelige vokal matcher den musikalske settingen perfekt. De som har fått oppleve Kassi Valazza og hennes band live ved tidligere besøk i Skandinavia vet allerede hva de har i vente. For alle andre er det bare å sette av tirsdag 7. november når hun og bandet kommer til Røverstaden i Oslo.


SUPPORT

Jesse Tomlinson blir med som support for Kassi Valazza. Tomlinson er født i Fargo, North Dakota på tampen av 1970-tallet, men flyttet til Halden i 2012. Han har vært innom flere band i løpet av sin musikalske karriere, men fronter i dag bandet Good Time BBQ Blues Band og er i ferd med å ferdigstille sitt første soloalbum.

-----------

https://www.youtube.com/watch?v=TOQUxfT6-Kk

https://www.youtube.com/watch?v=m_s3NVI1res