Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Langevåg Musikkorps

100 års jubileum m/stjernespekket program

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
17sep 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Korpset og «våre» profesjonelle musikere tar deg med på en musikalsk reise med det beste fra musikklivet i Langevåg og Sula gjennom 100 år!

Langevåg Musikkorps har en rik historie. Vi har vært med å skape et helt spesielt miljø for musikk og kultur i Langevåg gjennom 100 år. Vi er en stolt 100-åring som vil feire med våre nærmeste. Hva er da mer naturlig enn å samle alle de fantastiske musikerne som har vært innom korpset i starten av sin karriere? De har gitt oss utrolige musikkopplevelser gjennom flere tiår. Vi byr på en flott jubileumskonsert som viser bredden i det unike musikkmiljøet som en gang startet i Langevåg, og gleder oss til å presentere korpset med spennende solister og band i verdensklasse!

Brazz Brothers, Robert Post, Siril Malmedal Hauge, Anne Veddeng, Terje Nymark, Runar Tafjord, Stein Erik Tafjord, Terje Tafjord, Helge Førde, Jan Magne Førde, Jarle Førde, Siri Godø Wiik, Sara Øien Humlen, Lena Nymark, Magnhild Tafjord, Stig Molvær, Roger Hauge, Jan Helge Stadsnes, Kenneth Ekornes, Sturla Hauge Nilsen, Hild Sofie Tafjord, Webjørn Sæther og Roar Alnes, Askjell Molvær med flere. Musikere fra «originale» Ytre Suløens Jass-ensemble
Langevåg Musikkorps, dirigent Kåre Nymark jr.

Konferansier Arill Riise