Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Lisa Ekdahl

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
07okt 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lisa Ekdahl til Oslo Konserthus, 7. oktober 2022

Den svenske sangeren, komponisten og tekstforfatteren Lisa Ekdahl er endelig tilbake i Norge. Den 7. oktober spiller hun sine nydelige låter i fantastiske Oslo Konserthus!

Lisa Ekdahl har spilt inn album både på engelsk og svensk, og hennes debutalbum solgte firedobbelt platinum i Sverige – og gjorde hende til superstjerne over natta. Spesielt i sitt hjemland, men også her i Norge. Albumet inneholdt klassikere som «Vem Vet» og «Benen i kors».

Lisa Ekdahl er kjent for sin sterke låtskriving av romantiske og melankolske jazz-folk-popsanger, med tekster på både svensk og engelsk. Hennes avslappa stil, blandet med hennes skjørhet og følsomhet har blendet både fans og kritikere.

Flere europeiske land, spesielt Frankrike, har falt for hennes undervurderte måte å fremføre jazz-standard, bozzanova og originale sanger på.

I en alder av 19 startet hun med å spille på små jazzklubber med den svenske jazztrioen Peter Nordahl Trio. Lisa Ekdahl og Peter Nordahl-trio ga ut to album sammen: ‘When Did You Leave Heaven’ og ‘Back To Earth’.

Hennes seneste prosjekt er albumet ‘GRAND SONGS’ som ble gitt ut i oktober 2021. Albumet er Lisas tolkninger av noen av hennes favorittlåter og inkluderer alt fra Beyonce, Carole King, Diana Ross og Bob Dylan.

Det er mange som har et spesielt forhold til Lisa Ekdahl, og vi gleder oss enormt til å se henne live i Oslo Konserthus!