Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Louis Jacoby & Terje Støldal

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
21okt 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Visepoeten, låtskriveren, kåsøren og ølhunden med bass-stemmen, Louis Jacoby - og superbassisten Terje Støldal, er blitt et to-spann som muntert kaller seg «Guttebassene».

Sammen fyller de scener og kulturhus med stor suksesshvor de skaper magi i ord og toner- en forunderlig stemning med masse humor og tekster som går under huden på publikum.

Louis Jacoby er kjent for viser som «Hverdag» (kåret til en av norges nasjonalviser), radiosuksessen «Litt Gammal», vinner av Reiseradioens sommervise konkurranse, «En Sommer Er Aldri Over», «Puslespill», «Måneskinn» osv.

Et stort reportoir som handler om skjærgård, kystkultur, unger, kjærlighet, øl, miljø osv - tekster som blant annet har gjort han til Prøysenprisvinner og innehaver av Herman Wildenveys poesipris, og kan smykke seg med tittelen, «Årets Ølhund» med «Den Store Ølviseboka» og albumet «Ølviser Fra En Fyllepenn» på samvittigheten.

Han har hele 10 albumutgivelser. 23 000 viseentusiaster følger han på FB hvor du finner en mengde av hans låter og videoer.

Konsertene er en egen opplevelse med mye moro - og med et emosjonelt spenn som gir deg en vemodig tåre i øyekroken i det ene øyeblikket, og et latteranfall i det andre.

Jacobys konserter har du med deg i sjela lenge etterpå.