Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Love Actually™ in Concert

med Stockholm Concert Orchestra live!

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
19nov 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Gjør deg klar til et gjensyn med den mest livsglade juleklassikeren av dem alle. Oslo Konserthus sikrer julestemningen når vi forvandler den store Konsertsalen til "filmsal" og viser Love Actually med Stockholm Concert symfoniorkester.

Love Actually er en stjernespekket film fra 2003, som elegant viser forelskelsens sårbarhet og intelligent, grotesk humor. Sammen blir det til en perle av julemagi.

Filmen foregår i London i desember, hvor forskjellige mennesker på godt og vondt strever med kjærlighet og forelskelse: Det er blant annet den nyvalgte statsministeren, sandwichbudet og den avdankede rockstjernen. Og mange mange flere.

Felles for dem alle er at de tar noen sjanser og nå står mye på spill. Dette resulterer i en rekke komiske og triste situasjoner med mye følelser og drama. Som de fleste av oss kan nikke gjenkjendene til, fra den heseblesende lykkerus til total ydmykelse...

Gled deg til at oppleve Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant og mange fler når konserthuset skrur på julestemningen for fullt og viser Love Actually med live symfoniorkster.

Det er Stockholm Concert Orchestra som spiller musikken til filmen!

Filmen blir vist i orginalversjon med norsk tekst.