Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Mannen i speilet

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

En sterk og modig fortelling om trangen til å akseptere seg selv og sin egen historie:          

MANNEN I SPEILET  

Alexander vokste opp i Bodø Nordland sammen med en bror som tidlig ble rusavhengig, en nå avdød far som var alkoholiker, og sin kjære mor som prøvde å holde familien samlet hele veien. I dag er han en vellykket foredragsholder.

"Mannen i speilet " har altså ingenting med Michael Jackson å gjøre. 

Dette er fortellingen om livet til Alexander, fremført av Alexander selv med Bjørn Sundquist som fortellerstemme. En rørende og overraskende morsom historie som blir en reise inn i det vakre, ukjente, og såre i oss mennesker. 

Dette er en fortelling om menneskene Alexander møtte på veien. Selv kaller han de støttespillere– og om det mennesket han selv ble – om innsikten og håpet han fant på veien. Selv kaller han forestillingen en gave fra ham selv til samfunnet.

I teaterstykket sier han:

"Dere har dager som er fantastiske. Dere har dager hvor dere bare ønsker å forsvinne under dyna og bli der. Og når dere befinner dere i en sånn stund, så vil jeg at dere skulle huske følgende. At det ble folk av lille Alexander fra Colombia til slutt."

Anbefalt aldersgrense: fra 13 år

 

Publikum mener:

·       "Fantastisk forestilling med hjertet i hånden!" 

·       "En modig og sterk forestilling som jeg håper mange kommer til å se. Alexander forteller åpent og smertefullt ærlig om psykisk helse og vanskelig oppvekst. Men likevel ydmyk over at han har hatt gode hjelpere på veien. Jeg anbefaler denne forestillingen på det varmeste!" 

·       "Dette var en fantastisk opplevelse!!! En beretning som fanget meg og mine i en ny verden."

·       "Dere som kan må dra og se, høre og oppleve Alexander. Mannen i speilet gir alt for at alle skal skjønne og forstå hvordan det er når livet ikke er A4. Temaene han tar opp er kjempeviktige både for de som selv har måttet mestre ulike ting- for pårørende som er rundt og for alle andre mennesker og da spesielt de som omgår barn og unge i en stor verden"

·       "Utrolig sterk opplevelse"

·       "En sterk, morsom og ærlig forstilling. Et mørkt tema formidles på en god måte. Anbefales på det sterkeste."

·       "Ekte og nært. Alvor formidlet med humor og innsikt. Anbefales"