Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Moneybrother

Røverstaden

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
25nov 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Lokale: Klubben i Røverstaden
Aldersgrense: 18 år
Dører åpner fredag: 19:00
Showstart: 21:00
Saloppsett: Stående


Moneybrother feirer sine første 20 år som artist med omfattende turne og konsert på Røverstaden lørdag 25 november

20 år har gått siden Moneybrother ga ut det nå ikoniske debutalbumet 'Blood Panic' - en plate som satte i gang en artistkarriere, like mye som den ble et stildannende album for 00-talls svenske rockscene. For å feire sine første 20 år som artist, legger Moneybrother ut på en omfattende turné med bandet sitt i høst.

Det er et før og et etter Moneybrothers’ nesten kult-erklærte debutalbum 'Blood Panic' fra 2003. Med like deler sjelfull rock og punk sang Anders Wendin seg rett inn i det den svenske rocksjelen - en kjærlighetshistorie som nå har vart i hele 20 år. For bare noen få uker siden spilte Moneybrother to utsolgte konserter på Stadsgårdsterminalen i Stockholm, hvor 'Blood Panic' ble spilt i sin helhet - nøyaktig 20 år etter slippfesten for samme album i 2003. Konsertene ble utgangspunktet for en jubileumsfest som nå får sin fortsettelse.

Backet av et syvmannsband drar Moneybrother på turné i høst for å delvis feire årsdagen for Blood Panic, samt de rundt 1000 konsertene som følge i kjølvannet av denne. Forventningene våre er store, tempoet og volumet vil muligens variere, men ikke intensiteten. Det vil garantert bli livlig, inspirert og krydret med både musikk og historier fra den lange karrieren. Som Moneybrother selv sier:

"Jag känner mig ganska vilsen i de flesta sammanhang. Men när jag ställer mig och sjunger så vet jag exakt vad jag ska göra. När jag är nervös inför nåt vardagligt sammanhang brukar jag låtsas att jag sjunger upp inför en spelning. Då känns det bättre. Jag vill åka på en sväng och tacka publiken som fortsatt komma på mina spelningar. Jag vill inte att det ska vara en konsert, det ska va en jäkla berättelse. Och målet är att känslan hos publiken ska sitta kvar ända till julafton, minst."

I de 20 årene som har gått siden 'Blood Panic', har Anders «Moneybrother» Wendin befestet sin posisjon som en av Sveriges fineste artister med flere album i årene som har fulgt, seneste utgivelse var nydelige ’Det är dom dagarna jag vill sjunga om’ (2018). I forbindelse med turneen har Moneybrother lovet ny musikk. Dette blir garantert en konsert du ikke vil gå glipp av!