Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Familiedag

Oslo-Filharmonien

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
01feb 20
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

FamiliedagenEn musikalsk dag for hele familien.

Prøv instrumenter, diriger et ensemble, komponer musikk, møt musikerne og bli kjent med instrumentene på vår familiedag! Vi ønsker store og små velkommen til et Konserthus fylt av musikk, kreativitet og glede! Det vil yre av liv i foajeen og være aktiviteter i hver lille krok. Dørene er åpne fra kl. 12.00 til 15.00. Det er en konsert i Store Sal hvor publikum sitter i korterrassen. Konserten spilles tre ganger; 12.30, 13.30 og 14.30, og du må booke deg inn på én av dem.

Konsert: Mia og trollfabrikken

"Selv om Mias pappa synes fantasi er tull og tøys, venter Mia spent på tannfeen. Derfor blir hun ganske overrasket da skikkelsen som dukker opp på soverommet hennes slett ikke har vinger og tryllestav. Han har derimot hale, og er en bortkommen gutt fra under jorda ..."

Barnebokforfatter Gudrun Skretting, kjent fra blant annet bøkene om "Anton", og komponist Henrik Skram har gått sammen om å lage et musikalsk eventyr for to skuespillere og orkester. Bli med på en underjordisk reise og en eventyrlig familiedag i Oslo konserthus!

Konserten passer fra 4-5 år og oppover (kan være litt skummel), og varer ca 40 minutter.Billetter

  • Voksen: 220 kr
  • Barn: 120 kr