Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Smokie

(Flyttet fra 17.09.21 til 21.10.22)

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
21okt 22
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.
Smokie opplever nå en ny vår, spiller på alle de største og fineste arenaene, og har et fantastisk billettsalg. Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».

De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden.

Siden sist har dessverre bassisten Terry Uttley gått bort. Han har blitt erstattet av Luke Bullard, sønn av keyboardisten Martin Bullard. Luke har med jevne mellomrom vært vikar for Terry de siste fire årene og er derfor allerede godt kjent for mange av Smokie-fansen. Martin Bullard har sammen med trommis Steve Pinnell vært med i Smokie siden 1988. I fjor valgte Mike Craft å takke av etter å ha vært vokalist i 26 år, og han har blitt erstattet av en svært god gammel venn av bandet, Pete Lincoln. Pete har vært frontmann i kjente band som Sweet og Sailor, og jobbet med flere store internasjonale stjerner som Sir Cliff Richard, Tina Turner og Shakin Stevens. Mick McConnell trakterer gitar og mandolin, og har gjort det siden 1996. Denne gjengen gjorde sine første konserter i Helsingborg og Malmø i november 2021, for to fulle hus og et begeistret publikum. Mange mener at bandet aldri har vært bedre enn det er nå.

Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum., år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale

Foto, fra venstre

Mick McConnell, Martin Bullard, Steve Pinnell, Pete Lincoln og Luke Bullard.
Kjære publikum,
(Info til publikum som har kjøpt billetter før 7.9.21)

Vi beklager at vi må flytte konserten med Smokie. Covid-19 situasjonen og en rekke restriksjoner gjør det svært vanskelig å gjennomføre denne konserten nå. Vi håper du har anledning til å dra på den nye konserten, men dersom den nye datoen mot formodning ikke passer kan du få billetten din refundert. Dersom du ønsker å refundere dine billetter eller bytte de til gavekort kan du gjøre dette senest den 7. november 2021 ved å klikke på «Refunder» eller Gavekort» i billett bekreftelsen.

NB! Billettavgiften refunderes ikke

The concert with Smokie has been rescheduled until Friday, October 21. 2022. If the new date does not fit, you can refund your ticket or change it to a gift card by using the “Refunder” (refund) or “Gavekort” (giftcard) botten in the ticket confirmation before November 7, 2021.

Please note: the ticket fee will not be refunded