Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

Susanne Sundfør

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Susanne Sundfør tar med Music for people in trouble på turné

Nyttige konsert-tider i kveld:

Supportartist: Gard Nilssen Acoustic unity spiller fra kl. 20.00

Susanne Sundfør spiller fra kl. 21.00

Dørene inn til foajeen åpnes en time før konsertstart, og dørene inn til salen åpnes ca. en halvtime før konsertstart.

OBS! Konserter i Oslo Konserthus starter som regel til oppsatt tid. Pass på å komme i god tid før konsertstart.
På denne turneen vil jeg ta dere med til et alternativt univers. Jeg gleder meg veldig til å fortelle en historie dere aldri har hørt før. Jeg har med meg noen fantastiske musikere og teknikere, og sammen lover vi å ta dere med til en musikalsk drømmeverden, forteller Susanne Sundfør om høstens kommende turné.

Det er en glede å annonsere at kveldens support blir Gard Nilssen's Acoustic Unity!

I løpet av de siste 10 årene har Gard Nilssen etablert seg som en av landets mest aktive og ettertraktede trommeslagere. Han er kjernemedlem i band som Bushman's Revenge, Cortex, Team Hegdal og i senere tid sPacemoNkey, samt har medvirket i en rekke andre større og mindre prosjekter. Med seg i bandet har Nilssen Ole Morten Vågan på kraftfull og elastisk kontrabass, og André Roligheten på jublende og begeistret saksofon.

For anledningen gjør Susanne og hennes musikere en helt spesiell turné -
på spillesteder med sittende publikum. De fem konsertene blir en sjelden mulighet til å oppleve en av våre aller største stjerner på noen av landets vakreste scener.

Det kommende albumet er inspirert av en definerende reise Sundfør gjorde til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter -
fra Nord Korea til Amazonas. Og nøyaktig en måned etter albumslipp legger hun ut på en meget eksklusiv norgesturné, der fem av landets flotteste saler får besøk av Susanne Sundfør og hennes band.
Susanne Sundfør fortsetter å levere musikalsk magi, og med den nylig utgitte låta «Undercover» som kom ut 6.juni befester hun igjen sin posisjon som en av landets virkelig store stjerner.