Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

The Hollies

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
28apr 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

The Hollies har turnert verden rundt siden 1962 og er kjent som et av popmusikkens beste konsert-band. Siden 2010 har de solgt over 20 tusen billetter i Norge. De får stående applaus etter hver konsert.

Konsertomtale fra Oslo Konserthus i 2017: «The Hollies ga oss ungdommen tilbake for en kveld. De skinte over oss som en regnbue. Vi ble bragt tilbake til gode minner med god spilling, gode sanger og gode harmonier. Håper de kommer snart igjen!»

Våren 2023 er det 60 år siden bandet startet i Manchesters Oasis Club. De overtok etter The Beatles som hovedattraksjon i The Cavern, Liverpool.

The Hollies har hatt 32 slagere på Englands hitlister. I'm Alive og I Can't Let Go gikk til topps i England og Long Cool Woman In A Black Dress ble 1. plass i USA. The Air That I Breathe var verdensslager i 1974. Signaturlåten He Ain’t Heavy He’s My Brother nådde 1. plass i England i 1988. I Norge nådde I Can't Let Go 1. plass på salgslisten og Jennifer Eccles 1. plass på Ti i Skuddet.

Finn Bjelke pleier å si på lørdags-popquiz: «Er du i tvil – svar Hollies».

The Hollies ble inkludert i USAs Rock and Roll Hall of Fame i 2010. Dagens besetning har spilt sammen i 18 år og leverer på øverste hylle. I tillegg til originalmedlemmene Tony Hicks (vokal og sologitar) og Bobby Elliott (trommer) består Hollies av vokalisten Peter Howarth som har sunget musikaler i London West End, Ray Stiles fra glamrock-bandet Mud, Ian Parker som har spilt for Clannad og Steve Lauri fra 5000 Volts.

På konsertene spiller de alle bandets største hits, og et utvalg av de beste låtene fra deres fire album utgitt etter 2005. En solo akustisk versjon av Bruce Springsteen’s Sandy fra live-albumet We Got The Tunes er spesielt populær.


Mer informasjon: http://no.wikipedia.org/wiki/Hollies

og http://www.hollies.co.uk/