Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

THE LEGENDS

The Very Best Of

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort
04nov 23
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

THE LEGENDS - The Very Best Of

Siden 2001 - har The Legends turnert med sitt nostalgiske show rundt om på Sveriges mest etablerte konserthus. Men ikke bare i Sverige - internasjonalt har de blir blitt rangert som en av verdens mest genuine og påkostede show i sin genre. Etter suksessen 2022 er gjengen tilbake med sitt nye show i Oslo Konserthus!

I årets show får vi det beste av det beste. THE LEGENDS mest populære låter igjennom årene siden starten i 2001! ”In The Ghetto”, “Handle With Care”, “Bonnie B” og ikke minst “Suspicious Minds”, “Blue Bayou”, “Great Balls Of Fire” og mange flere. I låtene byr The Legends blant annet på originalen av arrangementene av Royal Philharmonic Orchestra - blant nye spennende og overaskende innslag! Showet får også besøk av Morgan Vøien som ble European Elvis Champion 2018. Morgan er spesielt kjent for sine fantastiske Aloha-konserter i Molde og er uten tvil Norges Beste Elvis Tribute.

I The Legends, får igjen se noen av verdens fremste Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Roy Orbison - tributes. I årets nye forestilling, -”The Very Best Of”, byr de på en uforglemmelig kveld - en musikalsk biografi. Paul Larcombe fra England er en av artistene. Han er en av de få Elvis Tribute Artister som har opptrådt for Englands dronning og flere andre innad i kongefamilien – rangert nr.1 i Europa och nr. 3 i verden av Elvis Presley Enterprises. Paul er en fantastisk entertainer og har en av verdens mest troverdige Elvisstemmer. I mars måned vant han ”The Great British Elvis Contest”!

Sammen med Mr. Larcombe finner vi Sveriges elite når det gjelder ”tributes” av Roy Orbison og Jerry Lee Lewis, nemlig Johnny Duvert og Jerry Carlson. Begge slo igjennom som finalister i TV4 showet ”Sikta Mot Stjärnorna” og har siden det, vært med i flere TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto der de gjorde en fantastisk forestilling. De har til og med blitt valgt inn i Radio Nostalgi - Hall Of Fame. De tilhører noen av Europas mest dedikerte og genuine versjoner av sine ikoner. Jerry kunne vi sist se i en rykende flott forestilling - med et brennende flygel i det svenske og franske TV-programmet ”Talang”.

Bli med på en nostalgisk kveld på sitt beste - med noen av verdens dyktigste hyllest-artister!

Forestillingens lengde: 2t og 45 min, inkl 30 min pause.

Hjemmeside: www.thelegends.se Facebook: www.facebook.com/thelegends.se