Oslo Konserthus | Oslo Konserthus
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA
Arkivert
arrangement
-
Archived
show

TOINI & the Rock'n'Roll Allstars

Jazzkafé

ARKIVERT ARRANGEMENT / ARCHIVED SHOW

Kjøp gavekort

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etage opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.


Musikere:

Toini Knudtsen vokal

Arne Ertnæs kontrabass

Martin Caspersen piano

Daniel Gullien gitar

Morten Pisani trommer

Toini Knudtsen tar oss med på en reise i klassisk, amerikansk rock'nroll, blues og jazz. Med seg har hun et stjernelag av musikere som er spesialister på denne gamle, vintage sjangeren.

Toini er kjent fra Toini & the Tomcats som hun har frontet som låtskriver og vokalist gjennom tre tiår.

Musikken fra 50 - tallet har vært hennes inspirasjonkilde siden hun oppdaget musikk som 4 - åring. Da hun var 12 begynte hun å spille gitar og 14 år gammel startet hun sitt første band.

Toini er også DJ, skribent, foredragsholder og radioprogramskaper med bl.a. Feminist for NRK radio.

www.toini.com