Oslo Konserthus | Birkelunden Mannskor
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Birkelunden Mannskor

Jubileumskonsert (Flyttet fra 22.12.21 til 18.11.22)

Kjøp gavekort
Priser (eks. bill. avgift)Student (min. 50%, max 30 år) 330,-Ordinær 380,-
Informasjon høst 2021:

10 år har gått siden 20 gutter fra Birkelunden og omegn møttes på Grünerløkka skole til første korøvelse. På disse 10 årene har 20 blitt til 50, og vi har sunget for titusener av mennesker på 17. mai, julekonserter og corporate gigs.

Vi har gitt ut et helt album om Norske konger og vært en del av mange TV-programmer.
Vi har vunnet priser og blitt slaktet i media. Men først og fremst har vi fått muligheten til å synge og feire livet med dere.

Vi vil feire vårt 10-års jubileum i kjent og overdådig stil.
Årets jule- og jubileumskonsert finner sted i Oslo Konserthus, og vi lover en opplevelse du ikke har vært med på tidligere. Her skal det ikke spares på noe - hverken sang-, orkester- eller konfettimessig.
Vi skal synge, underholde og ta dere med på en stor fest.

Dette vil du ikke gå glipp av!
Informasjon 10. desember 2021:

Kjære alle sammen,

Vi blir i lys av de nye tiltakene dessverre nødt til å utsette årets jule- og jubileumskonsert i Oslo Konserthus. Vi har håpet i det lengste på at det ville være mulig å gjennomføre. men det må dessverre bli sånn i år igjen. Det er viktig for oss at denne konserten blir en storslått markering av vårt jubileum, og det lar seg ikke gjøre med restriksjoner.

Men, alt er heldigvis ikke bare tårer og tenners gnissel:

Vi er glade for å allerede nå kunne meddele at konserten vil gjennomføres, enda større og enda bedre, til neste år.

Hvis du allerede har kjøpt billett, så vil den kunne benyttes neste år også. Ønsker du heller å refundere billetten så er det bare å ta kontakt med Oslo Konserthus, så ordner det seg.

Dette er tungt. Vi har jobbet hardt i hele høst for å kunne gi dere et BMK bedre enn noen gang tidligere, men akkurat nå må vi nok en gang akseptere at ting er som de er. Ta vare på hverandre.

God jul fra oss i Birkelunden Mannskor.