Oslo Konserthus | Cafè & Musikk // Løs Snipp
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Cafè & Musikk // Løs Snipp

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Medlem 150,- Ordinær 250,-
03apr
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Scene: Klubben, Røverstaden Inngang Munkedamsveien 15.
Dører: kl. 11:00
Konsertstart: kl. 12:00
Saloppsett: Sittende


Løs Snipp


Vårt publikum finner vi på alle steder hvor musikkglade voksne. Klubber, restauranter, jazzcruise på fjorden, private events o.l. hvor voksne mennesker liker å høre den musikken de vokste opp med. Orkesterets medlemmer er etablerte, profesjonelle musikere hvor alle har jobbet i norsk bransje i over 50 år. Vi kan spille på dagtid, reise, tilrettelegge, arrangement, tekster og spesialmusikk i forbindelse med større arrangement og akkompagnere artister om det er behov for det.

Johan Bergli er i dag pensjonist etter nærmere 40 år som altsaksofonist i Stabsmusikken. Han var med i Radiostorbandet fra 1972 til det ble nedlagt 18 år senere, og har i hele sin begivenhetsrike karriere spilt en betydningsfull rolle i andres, og egne, orkestre. Han har jobbet med teater, TV, radio og deltatt på over 200 LP/CD-innspillinger som studiomusiker.

Freddy Hoel-Nilsen er en meget ettertraktet pianist i hovedstadens freelance-miljø. Han har en lang profesjonell karriere, og imponerer alltid med sitt virtuose og svingende spill.

Bjørn Kruse på Bass. Fra 1972 var Bjørn lenge aktiv som jazzmusiker (saksofon / bass), arrangør, produsent og studiomusiker). Han er nå professor emeritus i komposisjon ved Norges musikkhøgskole.

Rune Tollefsen på Slagverk opptrådte med flere topporkestre på 70 og 80 tallet. En rutinert og ettertraktet musiker som fremdeles spiller i mange band.

Philip Kruse på Trompet, Flygelhorn og vokal. Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markert profil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt sentrale verv i bransjens organisasjoner.

https://www.facebook.com/lossnipp