Oslo Konserthus | Cafe & Musikk // Five Shades of Sax
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Cafe & Musikk // Five Shades of Sax

Røverstaden

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Medlem 150,- Ordinær 250,-
06nov
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

Scene: Klubben, Røverstaden. Inngang Munkedamsveien 15.
Dører: kl. 11:00
Konsertstart: kl. 12:00
Saloppsett: Sittende


“SWING OG SWEET”

Five Shades of Sax

En konsert med FIVE SHADES OF SAX er mer enn bare swingende evergreens i flotte arrangementer. Du får også oppleve JAZZTALK med «Jazzens gullgutt», Gemini Records’ Bjørn Petersen. Han er en av Norges viktigste leverandører av jazzkultur som resulterte i Kongens fortjenestemedalje i gull i 2009.

MUSIKKEN

FIVE SHADES OF SAX er et unikt orkester. Full saxe rekke med komp er ikke hverdagskost! Orkesteret spiller velkjente melodier for alle som har levd en stund kjenner; kremen av de evigunge melodiene fra the «Great American Songbook». Ikledd fantastiske spesialskrevne arrangement av blant annet ABBA-arrangøren Sven Olof Waldoff.

Melodier som «Moonlight Serenade», «Satin Doll», «Aint Misbehavin’» hører naturlig hjemme på orkesterets konserter sammen med «New York,New York», «Jamaica farwell » og «Raindrops keep falling on my head».

Flott og melodiøs musikk som både vil vekke gode minner og få det til å krible i dansefoten, og som til og med vil falle i smak hos de som tror de ikke liker jazz!

JAZZTALK

er uhøytidelige historier, fortalt mellom låtene, om utenlandske og norske jazzmusikere. Publikum får høre unike, interessante, morsomme og til dels utrolige beretninger fra jazzens verden.

Besetning:

GUNNAR ELDEVIK altsax, TERJE STEENSEN altsax og klarinett, PER JYNGE tenorsax
ROAR GJESNES tenorsax, BJØRN PETERESEN bariytonsax og klarinett, LARS ERIK FURU piano,
GUNNAR NILSEN kontrabass, ASBJØRN HOLM trommer.