Oslo Konserthus | Dronningseminaret
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Dronningseminaret

Faglig sterke kvinner viser vei

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Med lunsj 2190,- Uten lunsj 1995,-
08feb 24
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

DRONNINGSEMINARET: FAGLIG STERKE KVINNER VISER VEI

I en tid preget av betydelige endringer og utfordringer, lanserer Eventyrlyst Dronningseminaret, en arena hvor kvinner kan finne og forsterke sin indre styrke og bidra til en bedre verden. Vi trenger ledere som forener motsetninger og ser helheten. En balansert ledelse hvor de feminine kvalitetene trer tydelig frem og går side om side med det maskuline.

Målsetning:

Med Dronningseminaret ønsker vi i Eventyrlyst å styrke kvinner til å tre fram og bruke sine evner for å gjøre en forskjell for verden. Alle kvinner har en dronningkraft. En stor indre styrke som handler om å ta styringen i sitt liv, være synlig, og bruke sine talenter for fellesskapet.

Vi i Norge er heldige, vi har kommet langt innen likestilling. Vår stemme blir hørt. I motsetning til mange andre kvinner i verden, har vi tro på vår stemme og at hva vi mener og sier har en verdi. Derfor har vi også et ansvar for kvinner i hele verden, som takk for den friheten vi har fått.

Målgruppe:
Dronningseminaret er for kvinner som har mye å gi, men som av ulike årsaker holder seg selv tilbake. Seminaret vil spesielt berike kvinner i lederroller, entreprenørspirer, de som ønsker å påvirke gjennom offentlig tale, og de som søker etter dypere mening og formål i livet. Dette seminaret ønsker for at deltagerne skal finne sin dronningkraft, og dermed hjelpe både seg selv og verden.

Foredragsholdere:
På dette seminaret entrer faglig dyktige, selvstendige og sterke kvinner scenen. Kvinnene er erfarne foredragsholdere og har dyptgående kompetanse fra hvert sitt fagfelt. Foredragsholderne formidler viktig kunnskap om kommunikasjon, lederskap, bevisstgjøring og historiefortelling. De deler raust av sin kunnskap og sine personlige historier for å inspirere deltagerne til å stå stødigere på sine arenaer i livet. Eventyrlyst ønsker å gi kraft til at alle finner sin indre dronning.

Som tidligere førstedame Michelle Obama, sa: «Suksess handler ikke om hvor mye penger du tjener. Det handler om den forskjellen du skaper i andre menneskers liv»

Informasjon:

Vi ønsker å styrke kvinner både her i Norge, men også i andre deler av verden. Derfor går overskuddet fra seminaret til Malala Fund som har som formål å skape en verden der alle jenter kan lære og kan lede. (www.malala.org)

For mer informasjon: www.dronningseminaret.no.