Oslo Konserthus | Georg Reiss & David Skinner
Hold nede ctrl tasten og trykk + / - Hold nede cmd tasten og trykk + / -
AA

Georg Reiss & David Skinner

Jazzkafe

Kjøp gavekort
Priser (inkl. bill. avgift) Ordinær 150,-
29apr
TidspunktPauseSalBilletter
Konserten starter presis* Slutt-tidspunkt er et estimat.

David Skinner & Georg Reiss

Den britiske pianisten David Skinner kom til Norge med gruppa «Sphinx» for vel ti år siden, og er blitt en yndet pianist i forskjelligartete grupper, som kan spenne fra avantgarde til tradisjonell gammeljazz. Georg Reiss spiller klarinett, forskjellige typer saksofoner og eksotiske blåseintrumenter. Georg trenger nesten ingen introduksjon; han er en kjent og kjær musiker og en stor venn av Oslo Konserthus. Hans konserter er alltid et høydepunkt!

Georg Reiss klarinett og saxofon
David Skinner piano

Om Konserthusets jazzkafe:

Om Konserthusets jazzkafe:

Utvalgte lørdager arrangeres det Jazzkafé i vårt lyse og luftige glasshus som "svever" over Munkedamsveien. Her får du mulighet til å oppleve ulike band, i et mindre og intimt format, i tillegg til en rekke spennende vokalister og musikere fra ulike sjangre innen jazz. Samtidig kan du nyte mat og drikke i hyggelig lag med andre jazzelskere. Dørene åpner kl. 13.00, bandene spiller fra kl. 14.00 til ca. 16.00 inkl. pause.

En etage opp fra billettluken. Trapp eller heis.
Bord og stoler med unummerert plassering. Man kan kjøpe et utvalg av påsmurt, bakverk og kake fra baren. Vi ønsker å redusere matsvinn, det er derfor et begrenset utvalg og antall. Det kan forekomme at det vil bli utsolgt for noe av mattilbudet før konserten starter.

Jazzkafeen er et samarbeid mellom New Orleans Workshop Jazzclub og Oslo Konserthus AS.